Oana Roman, atac dur la adresa Irinei Rimes: «E o incultă, nu o duce capul»

oana-roman-irina-rimes.jpg

Oana Roman a criticat noul rol al Irinei Rimes, de ambasadoare a lui Brâncuşi
foto: Colaj Click!

Oana Roman are cuvinte grele pentru artista care face furori la radio cu piese precum «Poem»,« Bolnavi Amândoi» sau «În palme». Iată că după ce a ieșit un scandal monstru atunci când s-a aflat că Irina Rimes va fi ambasadoarea zilei «Brâncuși», Oana Roman nu a ezitat să-și spună punctul de vedere cu privire la această decizie.

Fiica lui Petre Roman i-a adresat cuvinte foarte grele artistei care a devenit cunoscută după ce a lansat piesa «Visele». Irina Rimes este incultă din punctul de vedere al Oanei Roman, iar pe lângă această afirmație, ea a mai spus despre jurata de la Vocea României că nu o ajută mintea, mai precis: «Nu o duce capul deloc», a scris ea pe rețelele de socializare. 

Desigur, reacția Oanei Roman a creat isterie pe rețelele de socializare, unde a explicat că nu a greșit cu nimic declarând că Irina Rimes este foarte incultă, că nu ar fi o jignire să spui despre un om că nu are minte și că nu îl duce capul. Opiniile fanilor sunt împărțite, unii dintre fanii Oanei Roman i-au luat apărarea artistei, alții i-au dat dreptate fiicei lui Petre Roman. 

Oana Roman o consideră incultă pe Irina RImes

Într-o postare de pe Instagram, vedeta a mărturisit că Irina Rimes, noua senzație a muzicii românești, cea care a «educat» într-o măsură industira muzicală din România, nu ar fi demnă de acest titlu și că ar fi foarte incultă. 

Pentru a se apăra, Oana a mai publicat un mesaj pe Facebook unde a citat un academician care a vorbit despre evoluție și despre democratizarea opiniei publice, demonstrând faptul că este o persoană asumată și fiecare are dreptul la propria gândire neângrădită de masa opiniilor publice. Astfel că, fosta prezentatoare tv își menține părerea despre calitățile intelectuale reduse ale Irinei Rimes. 

oana-romaaan.jpg

Oana Roman, textul prin care se apără
Foto Facebook

În secțiunea de comentarii, Irina Rimes a fost apărată de unii internauți prin mesaje precum: «Oricâte cunoștințe ai avea în legătură cu opera lui Brâncuși, nimic nu-ți dă dreptul să jignești. Modul agresiv și dur de a te exprima, nu demonstrează o educație demnă de cei enumerați mai sus!», i-a scris un internaut Oanei Roman. 

Vedeta s-a aprins imediat și a reacționat. «Am spus într-un comentariu pe pagina unei prietene care este părerea mea. Am spus că fata aia e incultă (n.r. Irina Rimes). Ăsta e un adevăr, nu o jignire. N-am spus că e urâtă sau grasă sau slabă sau strâmbă. Aia era o jignire. A spune despre cineva care incult nu e o jignire. E plin de inculți peste tot, dar ei nu sunt ambasadori ai celui mai mare sculptor al epocii moderne. Punct», a răspuns Oana. 

În continuare, Oana continuă să-și exprime punctul de vedere asupra inteligenței Irinei Rimes și a capacității sale de gândire și spune despre artistă că nu o duce capul. 

«Nu am spus că e proastă, ci că nu o duce capul. Îmi mențin afirmația. Când accepți să fii ambasador Brâncuși dar habar nu ai despre ce e vorba atunci îți asumi criticile celor care sunt profund revoltați de prestația jalnică. Punct».

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa Irina Rimes, desemnată ambasadoarea Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi” 2020, a declarat joi, la o conferinţă de presă, că este onorată să deţină acest titlu şi că, din această ipostază, este posibil să susţină demersul prin postări online. Din afirmaţiile făcute la întâlnirea cu presa a rezultat că Ministerul Culturii şi artista nu au stabilit o strategie clară cu privire la promovarea zilei dedicate lui Brâncuşi, iar ministrul Bogdan Gheorghiu are în vedere desemnarea de ambasadori pentru toate momentele importante viitoare.

  • irina rimes kadebostany

    "Am visat să pot realiza o astfel de colaborare timp de 5 ani", acesta este anunțul făcut de Irina Rimes pe contul de Instagram. Colaborarea despre care artista vorbește e cu trupa de origine elvețiană Kadebostany.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1