Oana Roman a ajuns la spital! Ce a pățit vedeta

oana_roman_spital.jpg

Oana Roman a ajuns la spital, pe perfuzii
Foto Instagram

Oana Roman a ajuns la spital, după mai multe momente dificile din viața sa care și-au spus cuvântul. Se pare că vedeta a fost răpusă de stres și de oboseală, având nevoie de îngrijire medicală. Astfel, Oana a ajuns pe mâna medicilor, care i-au făcut imediat o perfuzie pentru a o pune pe vedetă din nou pe picioare.

Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apărea pe un pat de spital, în timpul în care aștepta ca perfuzia care i-a fost administrată să-și facă efectul. Vedeta a dezvăluit că a ajuns la spital după ce oboseala și stresul din ultima perioadă și-au spus cuvântul. Din cauza acestor probleme, organismul prezentatoarei de la Viva a cedat, având nevoie de ajutor medical pentru a-și reveni.

„Eu am un ritm de viață extrem de alert. Am treabă foarte multă. Am o hipertiroidie, care, culmea, este boala oamenilor slabi. O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de stres”, susținea Oana Roman, în urmă cu ceva vreme.

oana-roman-spital.jpg

Oana Roman a avut nevoie de îngrijire medicală
Foto Instagram

Oana Roman a fost nevoită să-și facă perfuzii

Oana Roman a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram în timp ce avea branula de la perfuzie în mână. Pentru a nu-și îngrijora urmăritorii virtuali, aceasta a explicat că oboseala din ultima perioadă i-a cauzat aceste probleme de sănătate cu care se confruntă în prezent.

„Când oboseala își spune cuvântul trebuie să ne tratăm! Analize și tratament!”, a scris Oana Roman, pe Instagram. Prietenii săi virtuali au reacționat imediat și i-au urat vedetei însănătoșire grabnică. „Sănătate multă!”, „ Multă sănătate! Cam de două ori pe an îmi fac o verificare mai amănunțită”, au fost doar câteva dintre comentariile de încurajare trimise de admiratorii săi. „Până mâine trebuie să fiu în formă maximă”, a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman își încurajează admiratorii să meargă la control medical

„Sunt patru ani si jumatate de când am învins moartea luptându ma corp la corp cu ea! De atunci nu mai sunt la fel si permanent imi apare cate un gând, daca o sa mai am probleme, si la orice mică durere in zona abdomenului ma duc imediat la doctor la control ! Azi a fost unul din acele momente si am profitat pt a mi face un set complet de analize. Nu ma opresc din a spune tuturor cat e de important sa mergi la control periodic, sa ti faci analize macar o data pe an, sa mergi la ginecolog macar de două ori pe an! Astfel poti preveni si stii mereu cum esti si cum stai din punct de vedere medical ! Un set de analize macar o data pe an poate face uneori diferența între a fi si a nu mai fi!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook. 

Oana Roman își dorește să se întoarcă în televiziune

Deși Oana s-a retras de ceva timp din acest domeniu, vedeta reprezintă în continuare un nume important în showbiz, pe lângă emisiunea pe care o prezintă în mediul virtual pe paginile revistei Viva, ea ocupându-se și cu organizarea de evenimente, relații publice (PR), şi fiind, de asemenea, și un formator de opinie în spațiul online.

„Eu am în cap un format pe care aş vrea să îl fac. Nu există încă în România, dar trebuie să-l pun pe hârtie şi să vedem ce iese. Nu aş putea să fac talk-show-uri politice, nu mă văd în postura asta. Vreau să fac tot un show de divertisment. Sunt sigură că relaţia mea cu televiziunea nu s-a încheiat încă. Primesc în fiecare zi sute de mesaje de la oameni care mă întreabă când revin la tv. Ei bine, îi salut şi le mulţumesc pentru gândurile bune. Eu aştept propuneri şi să vedem ce o să iasă”, a declarat Oana Roman recent, pentru Wowbiz.

 

loading...
Loading...

Citește și