Oana Roman s-a supărat tare: „Să înghit înjurături, delațiuni publice, minciuni inimaginabile”

oana_roman_1.jpg

Oana Roman a publicat un mesaj acid pe internet
Citeste tot despre: 

Oana Roman a publicat pe Facebook un mesaj în care a vrut să facă câteva lucruri clare despre vorbele pe care oamenii le-au spus despre ea de-a lungul timpului.

În cadrul aceluiași mesaj, ea a explicat cum a fost educată de părinții ei. Oana Roman a explicat că este mândră de faptul că a primit cele mai bune sfaturi de la părinții ei.

"Părinții mei m-au învățat acasă să fiu bună, corectă, onestă, demnă, să-mi păstrez onoarea și să merg mereu cu capul sus, să nu fac vreodată ceva de care să-mi fie rușine, să iubesc oamenii, să prețuiesc prietenii, să învăț, să muncesc, să reușesc prin forțe proprii și să dau mereu tot c- i mai bun din mine. Apoi am învățat să cred în Dumnezeu, să-mi las viața, în momentele cele mai grele, în mâinile Lui, să fiu smerită și generoasă și să accept viața așa cum e. Astfel am reușit să le duc pe toate, să rămân cu capul sus, să înghit înjurături, delațiuni publice, minciuni inimaginabile despre viața, persoana și familia mea, am reușit să-mi fac un drum, deși a fost greu, și a presupus multă osteneală, și mă lupt în continuare să merg pe același drum, cu aceleași atribute, același crez și aceeași demnitate”, a scris Oana Roman.

Loading...

Citește și

  • Plenul Senatului a aprobat proiectul legislativ conform căruia familia ar trebui să fie redefinită în Constituția României. Modificarea legislativă vizează schimbarea unei sintagme din definiția completă a familiei, din „uniunea dintre soți” în „uniunea dintre un bărbat și o femeie”, dorindu-se restricționarea prin lege a căsătoriilor între persoane de același sex.

  • Oficial e toamnă, însă vremea le-a permis iubitorilor de mare şi soare o ultimă bălăceală şi sesiune de bronzare. Printre cei care au petrecut weekendul pe litoral se numără şi Oana Roman cu soţul ei, Marius Elisei. Fotoreporterii Click! au surprins un tablou perfect de familie, în care fetiţa lor, Isabela (4 ani), are parte de tot răsfăţul.