Oana Matache se pregătește de botezul băiețelului ei! Delia va fi din nou nașă

oana-matache-botez-baietel.jpg

Oana Matache, sora Deliei, își va creștina băiețelul duminică, 16 iunie
Foto Instagram

Și mătușă și nașă! Delia se va afla din nou în postura de părinte spiritual, după ce sora ei mai mică, Oana Matache, își va boteza cel de-al doilea copil, un băiețel adorabil, duminică, 16 iunie. Emoțiile sunt în toi în familia cântăreței, având în vedere că mai este atât de puțin timp până când micuțul Bogdănel va fi creștinat.

Chiar dacă au mai trecut o dată prin astfel de sentimente, la botezul lui Jessie, fetița Oanei, toți membrii familiei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar neliniștea de dinaintea evenimentului plutește în aer.

Delia va fi din nou nașă de botez

Și de această dată, sora Deliei i-a ales tot pe cântăreață și pe soțul acesteia, Răzvan, pentru a fi nașii micuțului ei, păstrând tradiția. Delia și Răzvan Munteanu a fost, de asemenea, și nașii de căsătorie pentru Oana Matache și partenerul ei, Răzvan Miheț, semn că artista se descurcă de minune în această postură. Delia preferă rolul de mătușă, în detrimentul celui de mamă.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, sora Deliei a dezvăluit amănunte care vor avea loc în cadrul creştinării băieţelului și a făcut mărturisi şi despre Delia, care va fi năşică pentru a doua oară. Oana Matache a precizat că pentru botezul acesta nu s-a agitat prea tare, așa cum a făcut-o la cel al lui Jessie, iar petrecerea va fi una restrânsă, acolo unde vor participa numai apropiaţii.

oana-matache-delia.jpg

Oana și Delia Matache sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuțului Bogdan
Foto Instagram

Sora Deliei își botează băiețelul

„De data asta am decis sa nu mă stresez foarte mult, deşi va ieşi superb botezul. Am ales o locaţie de top, cu servicii extraordinare, cu mâncare extraordinară, cu un staff senzațional. Am ales nişte invitaţi foarte frumoşi, am ales nişte outfit-uri senzaționale. Vom fi foarte relaxaţi, nu e pe elegant. O petrecere pe lac, ziua”, a declarat Oana Matache.

Sora Deliei, împreună cu soţul ei, îşi vor creştina băieţelul în data de 16 iunie. Oana Matache a mărturisit că s-au gândit să organizeze botezul cam târziu, de aceea nu au avut destul de mult timp pentru pregătiri. „Sunt mai fericită decât am fost vreodată. Ne-am gândit când facem botezul şi ne-am gândit cam târziu. Am avut foarte puţin timp de organizare, dar am avut noroc. Pentru că noi suntem super norocoşi şi la nuntă şi la celălalt botez, la fel am făcut. Va avea loc pe 16 iunie, va fi un eveniment într-un restaurant mic”, a mai adăugat Oana.

oana-matache.jpg

Oana Matache, siluetă impecabilă după două nașteri
Foto Instagram

 

 

Loading...

Citește și