Delia, cea mai fericită mătuşă! Primele fotografii cu nepoata artistei

untitled.png

foto
Delia şi sora ei, Oana
Foto:Arhivă personală

Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica. Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.

Oana Matache a adu-o pe lume pe fiica sa marţi dimineaţă, prin intermediul unei operaţii cezariene. Fetiţa a cântărit aproximativ 3 lilograme jumătate la naştere şi a primit nota zece la naştere. Delia, ca o mătuşă iubitoare, a fost în vizită la sora ei şi a relizat mai multe fotografii care pur şi simplu au topit inimile fanilor. Una dintre forografii o înfăţişează pe sora acesteia, purtând-o pe Jessica în braţe şi privind-o cu dragoste maternă. Alături de imagine, cântăreaţa a adăugat un scurt comentariu, ilustrativ pentru fericirea pe care o resimte întreaga familie în acest moment special. "Doamne! Uite iubirea!", au fost cuvintele Deliei. 

26001370_1538236296271469_5277189249447369128_n.jpg

FOTO
Sora Deliei a devenit mămică pe 26 decembrie
Foto:Arhivă personală

Oana Matache s-a căsătorit cu soţul ei, Răzvan Miheţ după aproximativ un an de relaţie , pe 28 mai. Soţul Oanei este o persoană discretă şi nu este o faţă cunoscută în industria muzicală. Pasiunea sa este reprezentată de practicarea sporturilor extreme. 

untitled.png

Foto
Delia este cea mai fericită mătuşă
Foto:Arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • oana, delia matache

    Mare bucurie în familia Deliei. Sora artistei a adus pe lume marți dimineață, prin cezariană, o fetiță sănătoasă tun, cu o greutate de 3,3 kilograme. ”Suntem fericiți, acesta e darul nostru de Crăciun!”, a spus mama Deliei Matache pentru Click!

  • oana matache, razvan mihet

    Sora Deliei a făcut nuntă mare la sfârșitul săptămânii trecute, iar cântăreața și soțul ei, impresarul Răzvan Munteanu le-au fost nași tinerilor miri. Dacă despre Oana toată lumea știe că este la fel de interesată de muzică precum sora ei, despre Răzvan Miheț, soțul ei, nu se știu prea multe.