O fostă câștigătoare "X-Factor" participă la "Bravo, ai Stil!”. Lista concurentelor e completă

ilinca_vandici_kanal_d.jpg

Ilinca Vandici
„Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon - Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!
Foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi întregesc seria concurentelor celui de-al șaptelea sezon „Bravo, ai Stil!”, emisiune care va reveni, din toamnă, la Kanal D.

Carmen Negoiță: "Îmi place să experimentez"

Fashion blogger, femeie de afaceri, mamă a doi copii deja trecuți de vârsta adolescenței, pasionată de modă și capabilă în permanență să se reinventeze și să inspire prin alegerile sale, Carmen Negoiță este nerabdătoare să raspundă unei provocări uriașe, ce se va consuma, de aceasta dată, în fața milioanelor de telespectatori - „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că îmi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a făcut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile”, a declarat Carmen Negoiță.

carmen_negoita2.jpg

Carmen Negoiță

Olga Verbițchi, de la muzică, la modă. În 2016 a câștigat "X-Factor"

Olga Verbițchi este o tânără cântăreață, care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoașterea unui public larg, atât în Republica Moldova, țara de proveniență, cât și în România. În 2016, la nici 16 ani, câștiga concursul de talente "X-Factor", de la Antena 1. Este absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și de dans. A colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Kio și DJ Sava. Aflată mereu în căutarea noului și a esteticului, Olga speră să își definească și rafineze stilul în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

olga_verbitchi2.jpg

Olga Verbițchi
foto: Kanal D

„Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experiența în sine și din dorința de a evolua; de mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi”, a declarat Olga Verbițchi.

 • Anda Adam
  Anda Adam
  foto: Kanal D
 • Ioana Filimon
  Ioana Filimon
  foto: Kanal D
 • Madalina Pamfile
  Madalina Pamfile
  foto: Kanal D
 • Nicoleta Nuca
  Nicoleta Nuca
  foto: Kanal D
 • Otniela
  Otniela
  foto: Kanal D
 • Ruxi
  Ruxi
  foto: Kanal D
 • Sensy
  Sensy
  foto: Kanal D
 • Maximize

1/7

Cele 9 concurente "Bravo, ai Stil!”

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi se alătură astfel celorlalte concurente deja anunțate: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile.  Nouă concurente celebre, vocale, susținute de comunități întregi de fani din online, pregătite să își expună alegerile vestimentare în fața publicului și să își argumenteze alegerile se lansează în cea mai așteptată bătălie stilistică a toamnei, în cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!” – „Metamorfoza”.

Citește și:

Încă 5 vedete anunțate la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Otniela și Ioana Filimon, de la "Fermă", la modă
Cătălin Botezatu pleacă de la «Bravo, ai stil!»: "Nu a fost o decizie ușoară"

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul