Cătălin Botezatu pleacă de la «Bravo, ai stil!»: "Nu a fost o decizie ușoară"

catalin_botezatu.jpg

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Grila de toamnă vine cu surprize mari în televiziuni. Una dintre ele a fost anunțată marți, 27 iulie, de Kanal D. Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii «Bravo, ai stil!».

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities»”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul Cătălin Botezatu s-a alăturat juriului “Bravo, ai stil!” în 2018 și a dat verdicte pe parcursul a trei sezoane. Cel puțin până la acest moment, în juriul emisiunii au rămas Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Citește și:

Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două vedete anunțate în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu al șaptelea sezon, în această toamnă!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul