Nu știe să scrie și să citească, dar e șefă într-o companie de top din România. Caz uluitor la «Şef sub acoperire»

dana-sef-sub-acoperire_1.jpg

dana sef sub acoperire
Dana lucrează la o firmă de reciclare și are o poveste de viață emoționantă
foto: PRO TV

Joi, 20 septembrie, de la ora 21.30, aflăm la emisiunea „Şef sub acoperire”, de la PRO TV, ce se întâmplă într-una dintre cele mai mari firme de salubrizare din România. Radu Merica, CEO-ul companiei, va renunţa la costum şi la biroul său din Bucureşti şi va afla şi el, şi noi, povestea unei femei care, deşi este şefă peste mulţi oameni, nu ştie să scrie şi să citească!

Deja ajuns la cea de-a doua ediție, show-ul „Şef sub acoperire” are audienţe mari (1.250.000 de telespectatori în prima ediție) şi datorită oamenilor care au poveşti de viaţă uluitoare și care sunt prezentate la televizor. În ediţia care va fi difuzată joi, de la 21.30, vom vedea o poveste ieşită din comun, despre o femeie specială. Aceasta nu ştie să scrie sau să citească, dar reuşeste să fie liderul informal într-o echipă mare şi să fie răspunzătoare cu coordonarea unor echipamente complexe.

dana-sef-sub-acoperire_2.png

dana sef sub acoperire
Dana va fi recompensată de șeful ei pentru felul în care își conduce echipa, deși nu știe să scrie sau să citească
foto: PRO TV

Pe scurt, ea este Dana, are 34 de ani, lucrează în Chitila, la o staţie de sortat deşeuri şi munceşte zi de zi pentru a se întreţine pe ea şi pentru a-și acoperi tratamentul pe care îl urmează (din păcate, femeia are diabet şi îşi face zilnic injecţii cu insulină). În plus, și mama ei este bolnavă de cancer. Însă povestea pe larg o vom afla joi, de la 21.30 la PRO TV, într-o nouă ediţie a emisiunii „Şef sub acoperire”.

A inventat propriul "alfabet"

Dana este încântată de munca pe care o prestează şi spune că, atâta timp cât are un venit constant, se mândreşte cu ceea ce face.

dana-sef-sub-acoperire_1.png

dana sef sub acoperire
Dana nu știe să scrie sau să citească, dar a găsit un sistem prin care să ia notițe
foto: PRO TV

Şeful ei, directorul companiei, va vedea că Dana, deşi nu ştie să citească, şi-a dezvoltat propriul sistem pentru a nota cum funcţionează aparatele de sortare şi ce comenzi trebuie date, aşa că la finalul emisiunii, când o va recompensa pe Dana, o va lăsa fără cuvinte şi cu multe lacrimi de fericire în ochi! În ediția respectivă vom mai afla detalii și despre şeful Danei, Radu Merica, CEO-ul companiei de salubrizare, care va renunţa la costume şi la biroul său din Bucureşti şi va trece la măturat străzile şi la sortat deşeuri la groapa de gunoi.

Ce trebuie să știi despre emisiunea "Șef sub acoperire"

"Șef sub acoperire" este o emisiune realizată după formatul internațional Undercover Boss. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 și a fost produs până în acest moment în 19 țări, printre care se află și Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania. Săptămânal, în emisiune va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie.

În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv. Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, necenzurat, care sunt lucrurile care funcționează, va afla despre angajații model (... și nu numai), dar și despre diverse probleme. Întreaga experiență va schimba atât modul în care șeful își privește propria companie, cât și cum privesc angajații propriul loc de muncă.

Citește și:

7 lucruri pe care le poţi face cu o sticlă goală

Au umplut Chitila de deşeuri periculoase

 

Loading...

Citește și

  • Plecarea lui Florin Călinescu din juriul show-ului „Românii au talent” i-a surprins pe mulţi, mai ales că actorul a ales o carieră politică. Click! îţi spune însă că la PRO TV revin 12 vedete de primă mână care au plecat la alte televiziuni sau care, din diverse motive, au stat departe de lumina reflectoarelor.

  • Televiziunile pregătesc pentru 2019 noi producţii de calitate: seriale, emisiuni de divertisment și reality-show-uri. Cele mai multe dintre surprizele de la ProTV şi Antena 1 au fost deja înregistrate şi aşteaptă să fie difuzate. Click! îţi dezvăluie care sunt aceste producții și ce urmează să se filmeze anul viitor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1