Noi detalii de la medici despre starea lui Benone Sinulescu! «Are mai multe afecțiuni»

benone-sinulescu.jpg

benone sinulescu trist
Medicii de la Spitalul Județean Arad spun că Benone Sinulescu e în stare stabilă
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Benone Sinulescu (84 de ani) este internat de două zile la Spitalul Județean din Arad. Maestrul a fost transferat de la un centru de îngrijiri paleative din apropierea Aradului și acum medicii din spital îi fac mai multe investigații pe baza cărora solistul primește noi scheme de tratament.

“Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști, nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, la care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș, directorul Spitalului Județean din Arad, la “Acces direct”.

Citește și:

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Soția lui Benone, primele explicații legate de starea artistului: „Fostul impresar a răspândit informații false”

Directoarea spitalului a mai precizat că starea lui Benone Sinulescu este bună, acesta fiind supravegheat și de soția sa, Leni. “Colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. Soția dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, știți cum e, să mai facă un duș sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului. Este aici! Ne-a solicitat să păstrăm confidențialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a mai spus directorul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul