Soția lui Benone, primele explicații legate de starea artistului: „Fostul impresar a răspândit informații false”

benone_sotie-leni.jpg

Benone sinulescu si sotia
Benone și Elena Sinulescu
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vestea că Benone Sinulescu este în stare gravă, după ce joi, 8 iulie, a fost găsit inconștient în casă, a căzut ca un trăsnet. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a fost cel care a făcut anunțul, susținând că soția acestuia a ales să-l ducă pe nea Beni la un centru de îngrijiri paleative de lângă Arad, în loc să-l trimită de urgență la un spital de specialitate. Elena Sinulescu a răspuns acuzațiilor și a povestit cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile.

Artistul nu ar fi dorit să fie internat în spital

„Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. Totuși, situația impune câteva precizări. În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar. A efectuat analize medicale, inclusiv computer tomograf, și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată. În dimineața zilei de joi, 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate”, și-a început povestea Elena Sinulescu, într-o postare pe pagina de Facebook a soțului ei.

Ionuț Pavel: „Nea Beni nu poate fi lăsat să moară cu zile”

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și, în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, artistului i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital. În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel a făcut dezvăluiri despre strarea de sănătate a lui nea Beni, spunând că e în stare critică, că cel mai probabil a făcut un atac cerebral și că trebuia dus la spital, nu la centrul paleativ din Vladimirescu. „Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune să-l salveze! Să sperăm că doctorii îl pot salva. Beni este un biblelou național, ultima voce a folclorului românesc, el trebuie salvat! Nu poate fi lăsat să moară cu zile, cum au fost alți artiști lăsați!”, a declarat Ionuț Pavel pentru Click!.

Benone nu mai era prieten cu fostul impresar?

Soția artistului neagă acuzațiile. „Fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare, privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul