Noi concurenți anunțați la "Ferma". Anda Adam, George Burcea, dar și o surpriză de la "Vocea României"

concurenti-ferma.jpg

Paul Diaconescu, Anda Adam, George Burcea și Ana Maria Babei, concurenți la "Ferma. Săteni versus orășeni"
fotografii: PRO TV

Încă două soliste și doi actori sunt anunțați pe lista concurenților pe care îi vom vedea într-un nou sezon al emisiunii "Ferma", de la PRO TV. Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei vor renunța la confortul vieții de la oraș și se vor lupta pentru titlul de "Fermierul anului".

Fire sportivă, ambițioasă, Anda Adam (40 de ani) își dorește să le arate tuturor că ”poate fata”, vorba celebrei sale melodii. Îi va lăsa acasă pe soțul Sorin Andrei Nicolescu și pe fiica lor, Evelin, și va intra în provocarea numită "Ferma. Orășeni versus săteni", în echipa orășenilor. ”Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă”, spune Anda Adam.

George Burcea, la "Fermă", după divorțul de Andreea Bălan

Actor, tătic, om. Așa se descrie, pe scurt, George Burcea (32 de ani), fostul soț al Andreei Bălan, cu care are două fiice superbe. George nu a avut o copilărie ușoară, dar a învățat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experiența de viață îl va ajuta în fermă și îi va da puterea să fie un sătean victorios. El va concura în echipa sătenilor.

andreea-balan-george-burcea-cununie.jpg

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017

”Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem «de ce-ul». Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, spune George Burcea.

Paul Diaconescu (31 de ani) este un alt actor din noul val, care își va testa limitele în emisiunea de la PRO TV. ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă”, spune el. ”Bună, ce faci?” este numele filmului în care a avut primul lui rol major. Paul a știut că scena este pasiunea lui, încă din clasa a X-a, așa că și-a urmat visul cu fiecare activitate în care s-a implicat. Sociabil și dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viața urbană, iar în "Ferma", vrea să fie orășeanul care duce la capăt orice activitate.

Ana Maria Ababei abia așteaptă această provocare: ”Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările”, spune solista de muzică populară, care va intra în echipa sătenilor. Și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” și să se distreze alături de ea. Ana Maria Ababei a participat, în 2015, și la "Vocea României", în echipa lui Smiley.

Ei sunt primii concurenți anunțați!

16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece! Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri au acceptat provocarea să intre la "Fermă". Cine va reuși să ajungă până la final, vom vedea, însă până la acel moment, este vremea să îi cunoaștem pe competitori. Primii patru concurenți anunțați de PRO TV sunt Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

colaj.png

colaj
Cezar Ouatu și Alina Pușcău (în centru) se numără printre participanți
Sursă foto: Colaj Click!

Citește și:

Cine sunt primele vedete care vor participa la noul sezon "Ferma". Anna Lesko, în echipa sătenilor

INTERVIU Anna Lesko își face bagajele pentru "Ferma" . Cine îi va lipsi cel mai mult

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1