Unde a dispărut soțul Andei Adam? La 5 ani de la nuntă, solista lămurește zvonul divorțului: "Sunt un om care și-a asumat"

anda-adam-sorin.jpg

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit pe 7 iunie 2015
foto: Click!

Se zice că nu iese fum fără foc, dar până când nu se confirmă oficial, rămâne la stadiul de zvon. Fix asta spune și Anda Adam atunci când este întrebată despre divorțul de Sorin Andrei Nicolescu, bărbatul care i-a devenit soț acum 5 ani, pe 7 iunie, și cu care are o minune de fetiță, pe nume Evelin, născută pe 30 noiembrie 2015. Ceva se întâmplă însă în familia artistei.

Invitată zilele trecute în platoul emisiunii "Vorbește lumea", de la PRO TV, Anda Adam a ținut să clarifice zvonurile care au apărut în ultima vreme și care au legătură cu o posibilă ruptură între ea și Sorin Andrei Nicolescu. "Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta (n.r. că a divorțat), atunci chiar am făcut-o. Deci, eu când voi pune pe rețelele mele sociale <<Noi din momentul ăsta am luat decizia că e mai bine așa și divorțăm>>, atunci să credeți", a punctat solista.

IATĂ CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DE LA NUNTA ANDEI ADAM!

 • Anda Adam se pregăteşte pentru cununia religioasă
  Foto: Pappics
 • Anda Adam a ajuns cu întârziere la biserică
  Foto: Alex Muscaliu
 • Anda a purtat o coroniţă de prinţesă
  Foto: Alex Muscaliu
 • Domnişoarele de onoare i-au ţinut trena lungă
  Foto: Alex Muscaliu
 • Anda a ales o rochie fără bretele pentru a-şi pune în valoare sânii siliconaţi
  Foto: Alex Muscaliu
 • Aceasta este limuzina în care a fost adusă solista
  Foto: Pappics
 • Anda Adam a fost condusă la altar de tatăl ei, care a ţinut-o de mână încontinuu
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Soţul Andei Adam, Sorin Andrei, a sosit şi el la biserică, fiin acompanit de naşă
  Foto: Pappics
 • Sorin Andrei a fost şi el extrem de emoţionat
  Foto: Pappics
 • Anda Adam, înainte de a intra în biserica ''Buna Vestire''
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Pe chip i se putea fericirea
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/11

De unde au apărut însă zvonurile? Oamenii au observat absența lui Sorin din viața artistei, iar aici ne referim la vacanțe, petreceri și prezența lui pe rețelele sociale. Anda nu a pus niciodată un zid între presă, public și familia ei, ba chiar a vorbit deschis despre evenimentele de familie, însă ultima fotografie în care apare alături de Sorin datează din 5 februarie 2019, din timpul vacanței în Mexic (foto jos). Deci, de mai bine de un an și trei luni, solista apare doar singură în poze sau alături de fiica ei, și fără să facă vreo referire la cuplu, ci doar la evenimente din viața ei de artist. De cealaltă parte, Sorin are contul de Instagram privat și nici o postare.

anda-adam.png

Pe 5 februarie 2019, Anda Adam și Sorin Andrei erau fericiți, într-o vacanță exotică
foto: Instagram

Soțul Andei Adam, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Momentul în care Sorin a început "să dispară" coincide cu condamnarea sa, în secret, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare, după ce și-a recunoscut vinovăția în fața instanței. Alături de alți patru bărbați, soțul Andei Adam a fost condamnat pentru infracțiuni de falsificare a intrumentelor de plată electronică. Informația a fost publicată în exclusivitate de Cancan.ro, pe 18 ianuarie 2019, publicația citată anunțând că Sorin a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii de la DNA. În plus, potrivit informațiilor din dosar, publicate aici, autoritățile au confiscat de la Sorin Andrei Nicolescu suma de 55.000 de lei și mai multe carduri contrafăcute. Pe lângă pedeapsa de închisoare cu suspendare, Andrei Nicolescu este obligat să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa, potrivit programului de supraveghere întocmit și să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile. Judecătorii l-au mai obligat pe soțul vedetei și la plata sumei de 7.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.

Nu se știe dacă această cumpănă prin care trec amândoi le-a destabilizat relația, cert este că Anda păstrează discreția și arată că viața merge înainte. În plus, a reușit să se ocupe perfect atât de cariera ei, cât și de copil. Pe 27 aprilie, solista a împlinit 40 de ani și a fost răsfățată de fani, dar și de realizatorii emisiunilor radio și TV.

Citește și:

Soţul Andei Adam, ridicat de procurori! S-au făcut percheziţii la locuinţa artistei

FOTO EXCLUSIV Tot ce nu s-a văzut de la nunta Andei Adam. Click! îţi prezintă ce s-a întâmplat în culisele celui mai mediatizat eveniment din weekend

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1