Nicoleta Nucă: "Voiam şi eu craci de doi metri”. Ce alte complexe avea solista în adolescenţă

nicoleta-nuca.jpg

nicoleta nuca
Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată la "X-Factor", în 2016

S-a făcut remarcată la „X Factor”, în 2014, apoi uşile succesului i s-au deschis larg. Nicoleta Nucă s-a transformat total după cele două operaţii estetice suferite în Turcia, în urmă cu doi ani. O rinoplastie şi o mărire de sâni au făcut-o să-şi recapete încrederea în ea. În adolescenţă însă, solista ne-a mărturisit că s-a luptat cu complexele de ordin fizic. În vârstă de 25 de ani, cântăreaţa originară din Republica Moldova ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre complexele din adolescenţă, operaţiile suferite, dar şi despre relaţiile cu bărbaţii. Printre iubiţii Nicoletei s-au numărat Liviu Vârciu, dar şi toboşarul Alex Ursache.

Click!: Nicoleta, te vedem mai mereu pe tocuri. Încă ai complexe în ceea ce priveşte înălţimea?

Nicoleta Nucă: Sunt nevoită să port torcuri, nu este neapărat un motiv faptul că sunt mignonă. M-am obişnuit foarte mult cu înălţimea mea, acum chiar îmi place. Ca orice adolescentă, am avut o perioadă a vieţii în care nu eram neapărat sigură de ce mi se întâmplă şi ce era cu viaţa mea. Aşa şi eu, am trecut prin această fază, în care eram complexată de faptul că sunt mignonă şi că nu am şi eu cracii ăia de de doi metri, pornind din gât şi să se uite lumea la mine în sus şi să mă întrebe toţi: «dar cum e aerul acolo sus la tine?!» Din păcate, asta a fost. Am crescut şi am realizat că Dumnezeu ne dă aşa cum trebuie să fim şi trebuie să fim mulţumiţi cu asta. Ceea ce putem modifica modificăm, ceea ce nu, nu. Înălţimea este unul dintre acele lucruri ce nu pot fi modificate. Nu s-a inventat încă o operaţie estetică. Eşti nevoit să convieţuieşti toată viaţa cu asta.

Ce alte complexe ai mai avut?

Faptul că eram plinuţă. În adolescenţă am avut o perioadă în care eram mai plinuţă, dar corpul atunci nu avea acea formă feminină, păream pur şi simplu durdulie. Apoi am slăbit şi am depăşit momentul. M-am apucat de sport, am început să am o alimentaţie corectă, să am grijă de mine. Am slăbit şi nu mai am problema asta.

Ai suferit, totuşi, două operaţii estetice în Turcia.

Operaţia la nas a fost o necesitate. Aveam probleme mari cu respiraţia, eram dependentă de picături de 12 ani. Nu se mai putea, nu e ok din punct de vedere medical să tot foloseşti picături de nas.

Nicoleta Nucă: "Am dat papucii bărbaţilor!"

În dragoste ai avut parte de relaţii mai mult sau mai puţin tumultuoase. Ai dat papucii sau ţi s-au dat?

Cu părere de rău, eu am dat papucii mereu.

iubit-nicoleta-nuca.jpg

nicoleta nuca alex ursache
Nicoleta Nucă şi iubitul ei, toboşarul Alex Ursache

Ai conştiinţa împăcată sau ţi-a părut rău?

Merg pe principiul că în viaţă nu trebuie să regreţi alegerile pe care le faci. Te poţi simţi vinovat pe moment, dar mai tărziu o să aflii că a fost cea mai bună alegere.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Se îngroaşă gluma! ''Bănică e un bărbat atrăgător și carismatic''

Cum arată Nicoleta Nucă după operaţiile estetice făcute în Turcia

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1