EXCLUSIV Se îngroaşă gluma! ''Bănică e un bărbat atrăgător și carismatic''

nicoleta-nuca.jpg

nicoleta-nuca
Aşa a privit-o Ştefan pe Nicoleta în timpul prestaţiei ei de la “X-Factor”
Foto: arhivă personală

A venit de peste Prut să câştige “X-Factor” la Bucureşti, însă până atunci a reuşit să-i smulgă o declaraţie de dragoste lui Ştefan Bănică (47 de ani), aflat în juriu. Într-un amplu interviu pentru Click!, Nicoleta Nucă (20 de ani) are umor şi tupeu şi nu se sfieşte să continue flirtul cu iubitul Laviniei Pârva.

Click!: Prestaţia ta de la “X-Factor” a hipnotizat publicul şi juriul. Cum ai trăit momentul?
Nicoleta Nucă: A fost tulburător. Am avut emoţii mari înainte să intru pe scenă, dar şi pe tot parcursul jurizării. Imediat după ce am început să cânt, m-am detaşat total şi am uitat de tot şi de toate.
Ai fost foarte complimentată, în special de Ştefan Bănică. În presa de la Chişinău ai declarat că ţi-ai dori un duet cu el. Rămâne valabil?
Da, îmi doresc în continuare să cânt în duet cu Ştefan Bănică. Este un artist complet, un profesionist, de la care am multe de învăţat. Aş fi onorată să colaborăm.
Pe scenă ai avut un schimb de priviri sexy cu Ştefan. Cum ţi se pare ca bărbat? Ar avea motive de gelozie iubita lui, Lavinia Pârva?
Ştefan Bănică e un bărbat atrăgător şi carismatic. Mă simt onorată că am reuşit să-i atrag privirea, dar am venit la „X-Factor” pentru a cuceri, în primul rând, publicul românesc! Cred că Lavinia Pârva nu are nici un motiv de îngrijorare (râde).
Există o persoană dragă în viaţa ta? Ai un iubit?
Nu, nu am iubit. Poate părea amuzant să auzi o tânără de 20 de ani spunând asta, dar ăsta-i adevărul. Atâta timp cât sunt în armonie cu mine însămi, nu simt nevoia să mă “agăţ” de cineva, să depind de lumea cuiva. Sunt o fire deschisă, dar totodată iubesc libertatea. Bărbatul care va dori să-mi fie alături va înţelege asta.
Cum te întreţii, ne spui câteva trucuri?
Fac tot ce poate face o femeie care se respectă. Am multă grijă de tenul meu şi aloc multă atenţie îngrijirii părului. Încerc, atât cât pot, să mănânc la aceleaşi ore şi cât mai sănătos, dar nu neapărat ca la carte.
Ai apelat şi la operaţii estetice sau la alte proceduri (implant mamar, mărirea buzelor)?
Am 20 de ani. Prefer să dau vina pe gene şi să mă bucur cât pot de mult de tot ce mi-a dat Dumnezeu.
Ce vedete din showbiz-ul nostru cunoşti bine?
Pe cei trei juraţi, Ştefan, Horia şi Delia, pe Răzvan şi Dani, glumeţii prezentatori ai concursului, dar şi pe câştigătorul de anul trecut, Ristei.
Cum ţi se par bărbaţii din România?
Unii mai atrăgători, alţii mai puţin frumoşi. Pentru mine contează echilibrul între fizic, inteligenţă şi spirit.

 

stefan-banicaZoom
Aşa a privit-o Ştefan pe Nicoleta în timpul prestaţiei ei de la “X-Factor”

 

 

Nicoleta NucaZoom
Nicoleta, sexy la plajă
Foto: arhivă personală

Bănică jr: “Ești și frumoasă, ai și voce”. Vinerea trecută, Nicoleta Nucă a urcat pe scena de la “X Factor” și a cântat piesa “It’s a man’s world”. “Ești excepțională, nu mi-am putut lua privirea de la tine, adică ești și frumoasă, ai și voce”, i-a spus Bănică. Mai mult ca sigur, captivat de frumoasa moldoveancă, Ștefan a uitat, pentru câteva clipe, de iubita care-l aștepta acasă, Lavinia Pârva.

Trăieşte în Italia. Nicoleta Nucă s-a născut pe 26 ianuarie 1994 la Chișinău. Până anul trecut, tatăl ei, Nicolae Nucă, a fost consulul general al Republicii Moldova la Bologna. De la vârsta de cinci ani, ea locuiește în Italia, împreună cu părinții ei, însă a tot făcut naveta la Chișinău, unde a avut multe proiecte muzicale.

nicoleta-nucaZoom
Cu mama ei, Indira

Nicoleta NucaZoom
Pe scena de la “X-Factor”
Foto: arhivă personală

Nicoleta NucaZoom
La o terasă, în Milano
foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și