Nicole Cherry are un nou iubit. Cum s-au afișat cei doi

nicole-cherry-iubit.jpg

Nicole Cherry are acum un nou iubit
Foto Instagram

Nicole Cherry are parte din nou de momente de bucurie de când are un nou iubit cu care pare foarte fericită. Artista a publicat o fotografie în care este foarte apropiată de un băiat care pare să fie noul ei iubit cdare o face să zâmbească cu buzele până la urechi.

Nicole Cherry a avut parte de câteva experiențe neplăcute în utlimele ei relații și și-a promis că nu avea să mai sufere niciodată pentru un băiat. Dar acum, Nicole Cherry este pregătită să iubească iar și băiatul pe care l-a ales nu este unul din lumea mondenă.

florin-popa-iubit-nicole-cherry.jpg

Florin Popa este noul iubit al artistei
Foto Instagram

Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre relația celor doi, ori informații cu privire la băiatul care o face fericită, însă fotografia pe care ea a publicat-o pe rețelele de socializare, ne face să credem că se simte foarte iubită.

Cine este noul iubit al lui Nicole Cherry

Florin Popa este cel care o face pe Nicole Cherry fericită, cei doi s-au fotografiat împreună în vacanță și au făcut publică imaginea. Florin Popa nu face parte din lumea mondenă, dar acest aspect nu o deranjează sub nicio formă pe tânăra cântăreața.

nicole-cherry-iubit-florin-popa.jpg

Nicole Cherry și noul iubit, Florin Popa, s-au fotografiat foarte apropiați
Nicole Cherry și-a făcut un nou iubit
Foto Instagram

„Fericirea stă bine pe noi”, a fost mesajul pe care l-a scris ea pe rețelele de socializare.

Loading...
 
 

Citește și

  • La 18-20 de ani, prea puţini tineri se gândesc cu responsabilitate la alimentaţie sănătoasă, la sport şi la diete. Mănâncă pizza şi cartofi prăjiţi de la fast-food, beau sucuri acidulate şi dulciuri cât cuprinde. Nu este cazul lui Nicole Cherry care, ambiţioasă din fire, are tăria să spună „nu”.

  • O ştim de la 14 ani, din 2013, când cucerea topurile cu melodia “Memories”. Era simpatică, haioasă şi foarte cool, iar porecla “Cireşica” i s-a potrivit perfect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1