Nicole Cherry, îndrăgostită-lulea! Cine este cel care i-a furat inima

cherry.jpg

foto
Nicole Cherry este îndrăgostită de cel alături de care formează un cuplu de puţin timp
Foto:Arhivă personală

Nicole Cherry (19 ani) nu se mai ascund de ochii curioşilor şi a recunoscut public faptul că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr de o vârstă apropiată. Mai mult decât atât, îndrăgita cântăreaţă a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare alături de cer care i-a furat inima.

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a împlinit de curând 19 ani și se află la începutul carierei în domeniul muzical, bucurându-se de un real succes. Însă nici pe plan sentimetnal lucrurile nu stau rău pentru cântăreaţă căci recent a distribuit o fotografie în care apare alături de cel cu care formează un cuplu de puţină vreme. Nu a dorit să dezvăluie numele acestuia, dar admiratorii au fost foarte fericiţi să îl vadă pe iubitul lui Nicole.  „Acum sunt într-o relaţie! Suntem la început. La un bărbat mă atrage comportamentul dar şi aspectul fizic.” a declarat Nicole Cherry.

untitled.png

Foto
Nicole Cherry, alături de iubitul său
Foto:Arhivă personală

Atunci când a fost întrebată despre căsătorie, Nicole a spus că nu se gândeşte la acest lucru momentan şi a menţionat că majoratul ei a fost unul de amplaore, similar unei nunţi. În plus, a mărturisit că petrecerile de anvergură o obosesc destul de mult. “Petrecerea de la 18 ani a fost ca o nuntă, îmi ajunge. A fost precum o nuntă, la fel de obositor. Ce o fi fost în capul meu?! Ştii cum văd eu nunta: eu şi soţul meu, mai întâi la domn primar, apoi la biserică şi atât. Dacă va cânta Beyonce dansul mirilor, ar fi perfect. E un mister cu cine mă mărit. Nu pot să mă hotărăsc", au fost spusele acesteia.

Loading...
 
 

Citește și

  • nicole cherry

    Faima nu vine fără sacrificii. Nicole Cherry, cântăreața care a cunoscut succesul la o vârstă foarte fragedă a mărturisit la o emisiune tv că presiunea de a fi vedetă e una incredibilă. Tocmai faptul că este recunoscută a determinat-o să fie stresată şi să-şi găsească refugiul în mâncare.

  • Nicole Cherry a povestit despre cele mai dificile momente din viața ei când nu voia să dezamăgească pe nimeni, în special pe părinții ei. Vedeta a mărturisit că a plâns mult în acea perioadă și a avut coșmaruri. Nicole Cherry a devenit faimoasă la o vârstă fragedă, iar acest lucru a forțat-o să se gândească că fiecare lucru pe care-l face, poate ajunge în centrul atenției.