Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a dirijorului

nicolae0borgros-deschidere.jpg

nicolae botgros
Nicolae Botgros a fost internat la Spitalul de Urgență Chișinău
Sursă foto: Arhivă personală

Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, a fost depistat poizitiv cu noul virus. Artistul a fost internat la Spitalul de Urgență Chișinău, iar starea sa de sănătate este stabilă, deși există câteva complicații, potrivit fiului acestuia, Corneliu Botgros.

Anunțul infectării lui Nicolae Botgros cu noul virus a fost făcut de fiul artistului. El a precizat că mai mulți membri ai Orchestrei Naționale de Muzică Populară "Lăutarii" au fost depistați pozitiv și a precizat că starea de sănătate a tatălui său este una stabilă, deși au apărut o serie de complicații. Artistul este internat la Spitalul Județean de Urgențp Chișinău și primește îngrijirile medicale necesare. 

borgros_si_fiul_lui_corneliu_botgros.jpg

botgros si fiul
Nicolae și fiul său, Corneliu
Sursă foto: Arhivă personală

"Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei", a declarat Corneliu Botgros, conform Deschide.md.

nicolae-botgros-lidia-bejenaru-sotie_1.jpg

nicolae botgros
Nicolae Botgros și soția sa, solista de muzică populară Lidia Bejenaru
Foto: osearaperfecta.md

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”. 

Nicolae Botgros a devenit tată, pentru a doua oară, la 65 de ani 

nicolae-botgros-fiica.jpg

nicolae botgros
Nicolae Botgros și fiica sa, Nicoleta
Sursă foto: Arhivă personală

Este căsătorit de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru și împreună au un băiat pe nume Cornel (44 de ani), care cântă la vioară în orchestra condusă de tatăl său. Însă se pare că acesta nu este unicul copil al maestrului, căci prin lumea artistică de peste Prut umblă o bârfă-bombă, lansată de blogerul Eugen Luchianiuc și confirmată ulteror de dirijor.

Se pare că în 2018, în aprilie, maestrul Nicolae Botgros ar fi devenit din nou tătic. Însă nu cu soția sa, ci cu o artistă cu 27 de ani mai tânără decât el. 

Loading...

Citește și

  • Cupidon a lovit din plin! Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, Nicolae Botgros pare să trăiască o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el. Mai mult, colegii de breaslă ai artistului spun că Anișoara Dabija a născut în aprilie o fetiță, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Oficial, artistul nu comentează această poveste.

  • Cel mai respectat și lăudat artist a povestit în premieră despre fetița pe care o are cu solista Anișoara Dabija, femeia cu care a avut o relație extragonjugală. Este vorba despre celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (67 de ani), care, în urmă cu doi ani, a devenit din nou tătic. Își adoră fetița, pe Nicoleta, o mogâldeață plină de energie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1