Nepoata lui Cristi Borcea a cucerit Turcia cu piesa «Tinna Latina»

tinna-latina-nepoata-borcea.jpg

Maria Cristina Călin alias Tinna Latina, nepoata lui Cristi Borcea
Maria Cristina Călin cântă sub numele de scenă Tinna Latina
Foto: Facebook

Maria Cristina Călin (21 de ani), una dintre nepoatele lui Cristi Borcea (49 de ani), a lansat piesa „Tinna Latina”, cu care a cucerit Turcia.

„Tinna Latina” este melodia de debut a Mariei Cristina Călin, alias Tinna Latina, nepoata lui Cristi Borcea. Solista se poate mândri deja cu aproape 400.000 de vizualizări în două luni, dar şi cu faptul că, la scurt timp după lansare, piesa „Tinna Latina” a intrat și în topurile de pe magazinul online Apple Music.

tinna-latina-nepoata-cristi-borcea.jpeg

Maria Cristina Călin, alias Tinna Latina, și unchiul Cristi Borcea
Maria Cristina Călin, alias Tinna Latina, și unchiul Cristi Borcea

 

Tinna Latina lucrează cu băieții de la trupa Fly Project

Tânăra Maria Cristina Călin este nepoata cunoscutului om de afaceri Cristi Borcea, mama Cristinei fiind sora acestuia. Unchiul Cristinei este unul din oamenii care au văzut cât de talentată este frumoasa bruneta și a susținut-o cel mai mult să facă muzică. Nepoata lui Cristi Borcea studiază canto de la 15 ani, a cântat în corul bisericii, iar acum este în ultimul an la Facultatea de Drept. Piesa Tinnei Latina a fost înregistrată în studioul băieților de la trupa Fly Project. „Tinna Latina” a devenit deja virală în mai multe țări și a fost difuzată și pe canalul de muzică nr.1 din Turcia, „Netd Müzik”.

 

 

Citește și:

Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea! Au șase luni și se asortează la haine cu frățiorul Milan

Valentina Pelinel, sexy în pat, face reclamă la hotelul iubitului Borcea

Loading...

Citește și

  • Nunta anului din România s-a consumat ieri, în mare secret, în Ungaria. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în prezenţa a 40 de invitaţi, dar şi alături de naşii Marius Vizer şi Irina Nicolae, şi-au jurat credinţă la Budapesta, după care au chefuit la un restaurant de lux. Până la ziua cea mare, blondina a avut însă de aşteptat 5 ani, perioadă în care a trecut printr-o sumedenie de cumpene.

  • Patrick iese la masă în gașcă

    Patrick Borcea (20 de ani), cel mai mare dintre copiii afaceristului, s-a chinuit din răsputeri să mai dea jos câteva kilograme, mai ales că greutatea lui devenise îngrijorătoare. După ce tatăl lui a fost condamnat, puștiul a slăbit subit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1