Valentina Pelinel, sexy în pat, face reclamă la hotelul iubitului Borcea

s110-11-v-3-col-pelinel.jpg

Valentina Pelinel anunţă că hotelul de care se ocupă are camere noi şi spaţioase
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Până când va ieși din penitenciar, acolo unde ispășește pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”, Cristi Borcea (48 de ani) i-a dat Valentinei Pelinel (37 de ani) mână liberă în toate şi a numit-o regină absolută în vila lui, în inima lui, dar şi peste afacerile familiei.

Şi n-a făcut o mutare greşită, căci fostul fotomodel se ocupă ca la carte şi de băiatul lor, Milan Cristian (un an şi 10 luni), dar şi de centrul de evenimente Magic Place Parc din Crângaşi şi, mai nou, de Hotelul Boavista de la Timişoara.

s210-11-v-cristi_borcea_0.jpg

Cristi Borcea (48 de ani)

Stabilimentul a fost cumpărat, în 2008, de la fostul fotbalist Ioan Timofte, contra sumei de 6 milioane de euro, şi se afla în grija Alinei Vidican, femeia de care Cristi Borcea a divorţat în noiembrie 2016. Însă, odată cu divorţul, situaţia s-a schimbat la 180 de grade: Alina s-a stabilit la Miami, cu cei doi copii, Gloria şi Alexandru, iar Valentina şi-a umplut agenda de lucru cu încă o afacere.

Recent, frumoasa vedetă a realizat o şedinţă foto într-una dintre camerele hotelui de la Timişoara, în patul matrimonial, anunţând că stabilimentul are camere noi şi spaţioase. Valentina şi-a lăsat picioarele lungi la vedere, iar pe umeri, buclele superbe, blonde.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1