Nepoata cea mare a Mariei Ciobanu, și frumoasă, și deșteaptă. Poze rare cu familia din SUA a solistei

12_01-maria-ciobanu-si-nepoata-mariana-elisa-poza-mare.jpg

Maria Ciobanu și-a văzut nepoata la absolvirea facultății

Maria Ciobanu se lasă aşteptată în România. În timp ce toţi o vor acasă, „ciocârlia muzicii populare” îşi petrece timpul cu familia fiicei Camelia. Nu mai cântă de ceva timp şi se bucură de viaţa de familie. A luat parte la ceremonia de final de an a Universităţii Davis din California, absolvită de nepoata ei, Mariana Elisa.

La 81 de ani, Maria Ciobanu este o bunică şi o mamă fericită. Cei trei copii ai ei au făcut-o bunică de şase ori. În timp ce toată lumea se aştepta ca anul acesta „ciocârlia muzicii populare” să revină acasă, ea a luat parte zilele trecute, la festivitatea de absolvire a nepoatei sale de la Camelia Filip (51 de ani), Mariana Elisa (23 de ani), care a terminat cursurile Universităţii Davis din California.

nepoata_maria_ciobanu.jpg

nepoata cea mare a mariei ciobanu
Mariana Elisa este nepoata cea mare a Mariei Ciobanu
Foto: arhivă personală

 

„Mândră şi fericită de nepoata mea, Mariana Elisa, la absolvirea facultăţii. La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Maria Ciobanu pe contul ei de Facebook.

12_02-medalion-la-01-maria-ciobanu-nepoata.jpg

De fericire, Mariana Elisa și-a sărutat bunica pe frunte

 

Momentul a fost marcat şi de Camelia pe reţeaua de socializare. „Cu inimile pline de mândrie şi de fericire, celebrând absolvirea facultăţii UC Davis a fiicei şi nepoatei noastre Mariana Elisa. Mulţi ani fericiţi şi plini de succese, îngeraşul nostru drag!”, a scris Camelia despre Mariana Elisa.

Maria Ciobanu locuieşte de mai mulţi ani în California cu fiica ei, Camelia, şi cu familia acesteia, astfel că este extrem de apropiată şi de nepoata Mariana Elisa de la absolvirea căreia nu putea lipsi. Chiar dacă fanii artistei aşteptau ca Maria Ciobanu să revină în România în această vară, iată că „ciocârlia” se lasă aşteptată.

maria_ciobanu_nepoata.jpg

nepoata maria ciobanu iubeste iesirile in natura
Mariana iubește ieșirile în natură
Foto: arhivă personală

 

Maria Ciobanu face „naveta” în SUA de peste 10 ani, având cetăţenia americană, iar în ultimii doi ani i-a fost greu să mai zboare cu avionul şi să vină acasă, aşa cum obişnuia în sezonul cald.

Artista nu a mai fost în România de doi ani

12_02-camelia-filip-fiica-maria-ciobanu-si-familia.jpg

Nepoata artistei, alături de părinți

 

 

Interpreta le-a dat emoţii fanilor la începutul anului, când o ştire făcea înconjurul ţării, dar nu numai. La vremea respectivă, s-a spus că artista are probleme cardiace şi că şi-a făcut analize amănunţite la spital.

„Ciocârlia muzicii populare”, care timp de mai bine de un an nu a mai urcat pe scenă, nici în România, nici în America, a avut o cântare peste Ocean la scurtă vreme după ce s-a zvonit că are probleme de sănătate. Ea a cântat pe 13 ianuarie la o petrecere din Los Angeles alături de fiul ei, Ionuţ, dar şi de dirijorul Nicolae Botgros, fiind îndelung aplaudată de cei din diaspora. Extrem de bucuroasă şi în mare vervă, de parcă nu ar fi avut nici o problemă de sănătate, aşa s-a prezentat artista. A cântat cu foc, însă, de data aceasta, ea nu a mai îmbrăcat costumul popular, preferând o ţinută elegantă de seară. Tot atunci, Maria Ciobanu a declarat, la România TV, că anul acesta va reveni în România: „Drumul este greu şi lung, de aceea nu am mai venit, dar vara aceasta mă întorc acasă, mi-e dor de toţi. Mă simt bine acum”.

Interpreta de muzică populară are trei copii şi şase nepoţi

12_maria-ciobanu-familionul.jpg

Maria Ciobanu alături de copii și de nepoți

 

După trei relaţii, Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (58 de ani), Camelia Filip (51 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (47 de ani). Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul Ciocârlia. Apoi, din relaţia cu regretatul Ion Dolănescu s-a născut Ionuţ.

Leontina e stabilită din 1988 la Paris, e căsătorită a treia oară cu americanul Robert Saltz şi împreună au un fiu, Robert Nicholas (16 ani). Camelia are o fată, Mariana Elisa (23 de ani) şi un băiat, Cristian. Ionuţ i-a dăruit trei nepoţi: Ionuţ Vlad (10 ani şi jumătate), Ioana Maria (8 ani) şi Iancu Marian Nicolae (4 ani şi jumătate). Mai târziu, după ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit pe scenă la o nuntă, Maria Ciobanu s-a recăsătorit cu văduvul ei, Mircea Câmpeanu, cel care îi este alături şi astăzi.

 

Citește și:

Maria Ciobanu nu a mai cântat de doi ani: “Dacă nu exersez, instrumentul nu mai merge”

EXCLUSIV Maria Ciobanu şi-a anulat concertele ca să stea lângă soţul bolnav

 

Loading...

Citește și

  • Celebra solistă de muzică populară Maria Ciobanu (81 ani) a apelat la serviciile unei prietene din America, pentru un tatuaj al sprâncenelor și, mândră de rezultat, ea și-a și postat o fotografie, pe conturile sociale.

  • La vârsta de 8 ani, fata lui Ionuţ Dolănescu a debutat pe scena muzicii populare în anul în care celebra sa bunică, Maria Ciobanu, şi-a anunţat retragerea. Micuţa Ioana Maria are o voce de aur şi i-ar putea duce cu succes mai departe numele ”Ciocârliei Româneşti”. În plus, ştie să cânte şi la vioară şi este elevă la Colegiul Naţional de Artă ”George Enescu”.