EXCLUSIV Maria Ciobanu şi-a anulat concertele ca să stea lângă soţul bolnav

2-3-neatza-maria-ciobanu-cu-familionul-si-sotul.jpg

Mircea, soţul Mariei Ciobanu, nu are urmaşi, însă copiii interpretei sunt ca şi copiii lui

Maria Ciobanu a avut mai multe relaţii amoroase, cele mai multe de notorietate, însă a rămas cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, buna ei prietenă, care s-a stins din viaţă la vârsta de 43 de ani. După moartea ei, Maria s-a apropiat de Mircea Câmpeanu, iar în final s-a căsătorit cu el. Acum, artista şi-a anulat concertele din România şi a rămas în SUA să-şi îngrijească soţul, grav bolnav.

Maria Ciobanu (80 de ani) este căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanţă, cu care a întemeiat o familie frumoasă în 1981, la doi ani de la moartea prietenei ei. Bărbatul are acum peste 80 de ani şi se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care inima şi un diabet care-i dă de furcă de mai mulţi ani. Starea precară de sănătate a bărbatului a împiedicat-o pe Maria Ciobanu să onoreze contractele în ţară începând din aprilie, când a revenit aici doar fiul ei, Ionuţ şi familia acestuia.

3-neatza-casa-dolanescu.jpg

Casa din Davenport a lui Ionuţ. Aici locuieşte solista atunci când îşi vizitează fiul în America

 

Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu locuiesc câte 6 luni peste Ocean. Ei şi-au stabilit acest program de ani de zile, iarna în SUA, vara în România. Numai că, de această dată, Maria Ciobanu nu s-a mai încumetat să ia avionul spre România, întrucât soţul ei, Mircea Câmpeanu, nu se simte prea bine. Bărbatul are nevoie de îngrijire permanentă, iar Maria a rămas lângă el. Un moment de cumpănă l-a mai avut în 2010.

„La începutul lunii noiembrie plec cu mama şi soţia mea în America, în turneu. Am ceva emoţii în ceea ce priveşte această plecare, pentru că soţul mamei mele este foarte bolnav. Dumnezeu e sus totuşi şi sper să aibă grijă de el”, a declarat Ionuţ Dolănescu. Mircea Câmpeanu nu a mai venit în România în ultimii ani, drumul putând să-i fie fatal. Prietenii spun că acum se află la pat şi este supravegheat în permanenţă de o asistentă.

Nici artista nu stă mai bine cu sănătatea, însă a reuşit să-şi ţină bolile în frâu. Pe lângă afecţiunile pe care le are la inimă şi necazurile cu tensiunea, artista suferă de artroză, dar şi de astm bronşic sever.

3-neatza-maria-ciobanu-concert-retragere_17198200.jpg

Cântăreaţa de muzică populară era nelipsită din concertele de pe Litoral

 

Despre mariajul ei cu Mircea Câmpeanu, cârcotaşii au spus vrute şi nevrute. Când s-au luat au fost criticaţi chiar şi de rude. „Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunţi, pentru că avea staţie şi maşină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu, potrivit Jurnalul.

Maria Ciobanu are trei copii cu trei bărbaţi

2-3-neatza-sotul-mariei-ciobanu.jpg

Soţul Mariei Ciobanu alături de cei trei copii ai ei, Leontina, Camelia şi Ionuţ

 

Maria Ciobanu a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărţit cu tam-tam şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile. Cântăreaţa mai are două fete, Leontina şi Camelia, cu alţi doi parteneri de viaţă, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu. Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraş” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat 6 ani. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Surpriză! Dacă, ani la rând, Ionuț Dolănescu (48 de ani) a cântat doar muzică populară, atât pe scenă, cât și la nunți, iată că, deunăzi, el le-a pregătit fanilor o mare surpriză. Alături de solistul Tavi Colen, Ionuț, fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu, a interpretat, la PRO TV, piesa ”Dragostea când pleacă”.

  • Maria Ciobanu a avut trei copii din trei relaţii. Însă de notorietate a fost doar una dintre ele, cea cu regretatul Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, pe Ionuț. Azi, artista este căsătorită cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu, cu care a întemeiat o familie frumoasă.

  • Celebra solistă Maria Ciobanu, care continuă să aibă o energie de invidiat şi la 80 de ani, trudeşte vara pe Litoral, în concerte, iar iarna se retrage în California, unde se ocupă îndeaproape de cei trei nepoţei, copiii fiul ei, Ionuţ Dolănescu. În primăvară, va reveni pe plaiurile natale, pentru o nouă serie de concerte.

  • Maria Ciobanu a decis că este momentul să se retragă de pe scenă după o carieră de mai bine de 60 de ani. Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, iar după atâția ani în care și-a bucurat fanii cu talentul muzical, ea a ales să se ocupe de acum înainte și de alte lucruri, precum familia.