Trupul neînsuflețit a lui Nelu Ploieșteanu a rămas la IML. De ce s-au răzgândit fiicele artistului

Fete-nelu-ploiesteanu.jpg

Fete nelu ploiesteanu la inml
Fetele lui Nelu Ploieșteanu au ajuns la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor
Foto: Blitz

Familia lui Nelu Ploieșteanu nu a ridicat nici marți, 6 aprilie, trupul neînsuflețit al regretatului lăutar de la Institutul de Medicină Legală din București.

UPDATE Fiicele lui Nelu Ploieșteanu au decis să nu ridice nici marți trupul tatălui lor de la IML, după ce au aflat că testul Covid a ieșit pozitiv. Potrivit normelor din perioada de alertă, sicriul ar fi trebuit să fie transportat direct la cimitir și îngropat în aceeași zi, în prezența a cel mult 20 de persoane.

Citește și:

Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: "Nu va fi îngropat ca un câine"

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, a fost amânată de familie, care a cerut autopsia. 
Marți, 6 aprilie, fiicele artistului au ajuns la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Cu un costum pentru părintele lor și toate cele necesare înmormântării, fetele îmbrăcate în veștminte cernite au făcut potecă spre Institut.

Inițial, acestea au refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca, acolo unde s-a stins Nelu Ploieșteanu, și au cerut autorităților să le elibereze un certificat de deces pe care să scrie că artistul nu era infectat cu virusul SARS-COV-2 în momentul decesului, în speranța că tatăl lor va avea parte de o înmormântare creștinească.

Inmormantare-nelu-ploiesteanu.jpg

Inmormantare nelu ploiesteanu
Familia lui Nelu Ploieșteanu a mers la INML să ridice trupul artistului
Foto: Blitz

Nelu Ploieșteanu, înmormântat lângă fiul lui

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în cavoul in care a fost depus fiul său, la Cimitirul Străulești 2. Cântărețul a regretat în ultimele clipe de viață că n-a mai ajuns la cimitir la fiul său, din cauza pandemiei. Unicul fiu al artistului a murit la vârsta de 32 de ani, după ce o viață întreagă a stat paralizat la pat din cauza unui vaccin făcut în copilărie.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață vineri, în jurul orei 1 noaptea, la Spitalul Floreasca. Cântăretul în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital pe data de 11 martie, însă a refuzat să se interneze, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Pe 18 martie, a ajuns din nou în stare gravă la spital. El a fost dus direct la Terapie Intensivă și intubat.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1