Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară: «Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă»

mukinka-3.jpg

Mukinka a devenit tată

Mukinka, câștigătorul celui de-al şaptelea sezon iUmor, a devenit tată de fată la scurt timp după ce a reușit să încânte o țară întreagă cu glumele sale despre tradiţii, defecte sau lucruri amuzante ale poporului român. Mukinka este originar din Zambia, iar dacă acum câțiva ani nici prin cap nu-i trecea să se stabilească în România, acum este însurat cu o românca și au și o fetiță împreună, Ayleen.

Câștigătorul iUmor a vorbit despre ce a simțit în momentul în care s-a născut fetița lui: “Să fii tată este un lucru fantastic! Prietenii mei care sunt și ei tați mi-au spus că nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt, doar atunci când devii tată poți înțelege. Așa sunt și eu acum. Foarte fericit încât nu pot descrie cu cuvinte ce simt. După ce s-a născut Ayleen, în momentul în care am rămas doar eu cu mine, mi-am dat seama cât de real este totul și am izbucnit în lacrimi în plină stradă. Erau lacrimi de fericire, de bucurie, de emoție și de iubire fața de fetița mea. Chiar nu sunt genul care să plângă, iar cei care sunt tați cu siguranță știu despre ce vorbesc”.

Mukinka este conștient că odată cu nașterea lui Ayleen au apărut și responsabilități pe care un tată trebuie să și le asume: “Soția mea se simte foarte bine, se recuperează, iar fetița noastră este superstarul casei. Sunt mulțumit că doarme foarte bine și nu trebuie să stea cineva toată noaptea treaz cu ea, suntem norocoși! Chiar dacă mi-aș dori să spun că să devii tată vine la pachet doar cu sentimentul de fericire, dintr-o dată am și o foarte mare responsabilitate pentru tot restul vieții mele. Nu mai este vorba doar de mine acum, am o familie de care trebuie să am grijă”.

Ce face Mukinka Chibanga cu banii de la iUmor

„Atât eu cât și soția mea gândim pe termen lung. Eu chiar am întrebat-o: «Și dacă voi câștiga, ce facem cu banii?» Am hotărât să punem banii deopart, avem și o casă și am vrea să terminăm cu toate achizițiile, dar mai ales pentru fetița noastră care urmează să se nască în ianuarie”, ne-a declarat Mukinka.

Loading...

Citește și

  • mukinka si sotia sa

    Mukinka Chibanga, câştigătorul celui de-al saptelea sezon Iumor, a încântat atât membrii juriului cât şi telespectatorii prin glumele pe care le-a făcut, pe seama obiceiurilor româneşti, cu o lejeritate şi naturaleţe aparte. Chiar şi Cheloo, cunoscut pentru replicile acide, a fost plăcut impresionat de Mukinka şi umorul său atipic. La scurt timp după câştigarea concursului, el a oferit un interviu pentru Antena 1 în care a vorbit despre aspectele personale din viaţa sa şi a dezvăluit care este motivul pentru carea decis să rămână în România.

  • Mukinka este comediant african crescut în Belgia care acum locuieşte în România. Experienţele sale cotidiene diferă considerabil de ale majorităţii oamenilor şi servesc ca inspirație pentru materialul său inedit de stand-up. Mukinka a venit la iUmor cu un număr de stand-up original care i-a amuzat copios pe jurați.