EXCLUSIV Ce face Mukinka Chibanga cu banii de la iUmor: «Eu și soția mea gândim pe termen lung»

img_2272.jpg

Mukinka Chibanga este câștigătorul sezonului 7 iUmor

Mukinka Chibanga, câştigătorul celui de-al saptelea sezon iUmor, a încântat atât membrii juriului cât şi telespectatorii prin glumele pe care le-a făcut, pe seama obiceiurilor româneşti, cu o lejeritate şi naturaleţe aparte. În viitorul apropiat va deveni tată și ne-a mărturisit în exclusivitate cum se simte în această postură.

Mukinka este originar din Zambia, doar curiozitatea l-a făcut să ajungă în România și nici prin cap nu îi trecea să se stabilească în țara în care urma să câștige marele premiu la iUmor.

El s-a apucat de stand-up anul acesta, la insistențele prietenilor care l-au convins că locul său se află pe scenă. Mukinka Chibanga, tânãrul de origine africanã ce a adus la iUmor un numãr de stand up despre tradiţiile de nuntã şi botez din ţara noastrã i-a cucerit nu doar pe cei trei juraţi, ci şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finalã a acestui sezon.

Mukinka Chibanga este câștigătorul sezonului 7 iUmor

Click!: Felicitări pentru victoria de la iUmor. Care a fost sentimentul pe care l-ai avut atunci când ai fost desemnat câștigător?

Mukinka: „Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat asta, a fost o surpriză plăcută! Fiind străin, mai ales din Africa, nu e nimic asemănător între mine și europeni, nici felul în care arăt, nici cum vorbesc și mai ales că în România nici nu sunt mulți negri. A fost un moment istoric pentru iUmor, poate chiar și la nivel internațional. A fost o surpriză enorm de mare, chiar nu mă așteptam.”

Ce planuri are Mukinka Chibanga cu premiul cel mare

Mukinka: „Atât eu cât și soția mea gândim pe termen lung. Eu chiar am întrebat-o: «Și dacă voi câștiga, ce facem cu banii?» Am hotărât să punem banii deopart, avem și o casă și am vrea să terminăm cu toate achizițiile, dar mai ales pentru fetița noastră care urmează să se nască în ianuarie.”

Click!: Cum arată viața ta acum, de când te-ai hotărât să faci din stand-up comedy un stil de viață?

Mukinka: „Oamenii au început să mă recunoască pe stradă chiar dacă merg în alte orașe în România. E interesant, dar și ciudat pentru că eu nu cred că sunt o persoană specială, ci un om normal. Mereu mă întreb de ce vor oamenii poze cu mine pentru că nu sunt o vedetă. Dar în rest, viața mea e perfect normală.”

Câștigătorul sezonului 7 iUmor va deveni tată

Click!: Urmează să devii tată, ai emoții cu privire la asta?

Mukinka: „Sigur că am emoții pentru că nu știu ce mă așteaptă. Dar de la 19 ani mă gândeam că îmi doresc sa fiu tată, iar acum în sfârșit a venit momentul. Sunt foarte fericit! Mă bucur că o să fie fată, asta mi-am și dorit. Parcă îmi doream atât de mult, încât am zis că sigur o să fie băiat! (râde)”

Click!: Cum ai primit vestea că vei deveni tată?

Mukinka: „Noi ne doream asta, chiar eu am insistat să facă un test de sarcină și am fost foarte fericit când mi-a zis că a ieșit pozitiv. Abia așteptam momentul acesta!”

Click!: De unde îți găsești inspirația pentru textele de stand-up comedy? Sunt experiențe personale?

Mukinka: „Foarte multe sunt experiențe personale, le mai și exagerez puțin, dar mă inspir din viața de zi cu zi. De asta și cred că a prins stand-up-ul făcut de mine pentru că vorbesc despre lucruri cu care toți oamenii s-au confruntat în viață, despre realitate dar cu umor!”, ne-a declarat Mukinka Chibanga, în exclusivitate pentru Click!

 

Loading...

Citește și

  • mukinka si sotia sa

    Mukinka Chibanga, câştigătorul celui de-al saptelea sezon Iumor, a încântat atât membrii juriului cât şi telespectatorii prin glumele pe care le-a făcut, pe seama obiceiurilor româneşti, cu o lejeritate şi naturaleţe aparte. Chiar şi Cheloo, cunoscut pentru replicile acide, a fost plăcut impresionat de Mukinka şi umorul său atipic. La scurt timp după câştigarea concursului, el a oferit un interviu pentru Antena 1 în care a vorbit despre aspectele personale din viaţa sa şi a dezvăluit care este motivul pentru carea decis să rămână în România.

  • Mukinka este comediant african crescut în Belgia care acum locuieşte în România. Experienţele sale cotidiene diferă considerabil de ale majorităţii oamenilor şi servesc ca inspirație pentru materialul său inedit de stand-up. Mukinka a venit la iUmor cu un număr de stand-up original care i-a amuzat copios pe jurați.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1