Mugurel Vrabete, părăsit de amantă, s-a întors la soţie

12-13-vedete-vrabete-02.jpg

Irina Popa şi Mugurel Vrabete se afişau împreună şi la evenimente

Mugurel Vrabete s-a împăcat cu soţia. După o aventură de aproximativ trei ani ani cu mai tânăra solistă Irina Popa, basistul de la Holograf s-a întors la soţia lui, Maria Zărnescu. Cei doi s-au afişat împreună la un eveniment.

Mugurel Vrabete (63 ani)  de la Holograf s-a despărţit de amanta mai tânără cu 32 de ani şi s-a împăcat cu soţia lui, realizatorul de radio Maria Zărnescu (49 de ani).Vineri, la Marshal Garden, artistul  şi soţia lui şi-au făcut apariţia la relansarea Casei de discuri Electrecord, semn că norii negri din căsnicia lor s-au risipit. În 2016, el şi-a lăsat baltă soţia de dragul amantei, bomba sexy din semifinala Eurovision 2016.

12-13-vedete-vrabete-01.jpg

Mugurel Vrabete şi Maria Zărnescu la relansarea Electrecord

Contactat de Click!, artistul de la Holograf spune că n-a plecat niciodată de acasă. „Eu nu am fost despărţit de soţie şi nu am părăsit niciodată căminul conjugal. Irina nu mai este în Bucureşti, s-a mutat în provincie şi şi-a găsit acolo de muncă”, susţine Mugurel Vrabete. Totuşi, fosta lui iubită avea o altă părere în ceea ce priveşte relaţia lor. Mugurel Vrabete şi solista din Galaţi Irina Popa (31 ani), cea care a câştigat Festivalul Mamaia în 2008, au pozat ca un cuplu şi la diverse evenimente mondene, dar nimeni nu bănuia că au o relaţie amoroasă.

irina-popa-mugurel-vrabete.jpg

Irina Popa mugurel vrabete
Irina Popa a recunoscut că a fost iubita secretă a lui Mugurel Vrabete

Irina Popa a recunoscut relația

În urmă cu 3 ani, fotoreporterii Click! i-au surprins împreună prima dată, iar Irina a recunoscut apoi că ei doi formează un cuplu. Irina s-a concentrat pe partea profesională, un videoclip la piesa «Lasă-mă, eu te las», dar a arătat cât de important e basistul de la Holograf pentru ea. Mugurel Vrabete şi Irina Popa au cântat şi împreună într-un proiect intitulat „The Sinners” („Păcătoşii”). 

Înainte ca pozele cu ei doi intrând în acelaşi bloc să apară în Click!, solista a explicat că în acel apartament din Berceni doar repetă cu Mugurel zi şi noapte, pentru bunul mers al formaţiei, apoi s-a sucit şi a confirmat bănuielile. „Da, ne iubim de un an şi locuim împreună. Muzica ne-a unit şi avem o relaţie frumoasă. Toţi cunoscuţii noştri ştiu că suntem împreună şi nu are rost să ascundem acest lucru”, mărturisea solista, în exclusivitate pentru Click!.

12-13-vedete-vrabete-03.jpg

Mugurel şi Irina, de mână ca doi îndrăgostiţi

 

Tot ea ne-a mai spus atunci că Mugurel Vrabete s-a separat de soţia lui, Maria Zărnescu, dar că încă nu au divorţat. Interesant este că după ce a cunoscut-o pe tinerica Irina Popa, toate principiile de viaţă ale artistului au fost băgate sub preş. Mugurel declara, în urmă cu câţiva ani, că nu ar mai putea avea o relaţie cu o femeie tânără pentru că nu ar mai rezona. În plus, o lăuda pe soţia Maria că ştie să lase de la ea când lucrurile se mai inflamează. Mugurel Vrabete are două divorţuri la activ şi s-a aflat în pragul celui de-al treilea. Are trei copii: Alin (23 de ani), în Bucureşti, dintr-o relaţie extraconjugală, Anda Roberta (44 de ani), în Braşov, cu prima soţie şi Ana (24 de ani), în Cluj, cu a doua soţie.

 

Loading...

Citește și

  • Irina n-a mai avut încotro şi, după ce Click! a publicat fotografii compromiţătoare cu ea şi cu Mugurel Vrabete (Holograf), a recunoscut că formează un cuplu. Atipic, am putea spune, căci între ei este o diferenţă de 32 de ani, iar el încă figurează însurat în acte.

  • Povestea de dragoste dintre basistul trupei Holograf şi solista Irina Popa a continuat şi după ce Click! le-a deconspirat, anul trecut, amorul secret. Recent, cei doi artişti, între care există o diferenţă de 32 de ani, au fost surprinşi din nou în tandreţuri. Se pare că el încă nu e decis să renunţe la soţie, căci pe inelar îi străluceşte în continuare verigheta.

  • La scurtă vreme după ce a recunoscut că se iubeşte cu basistul trupei Holograf, Mugurel Vrabete (60 de ani), Irina Popa (28 de ani) șochează iar, de data aceasta cu videoclipul piesei „Lasă-mă, eu te las”.

  • Mugurel Vrabete, Holograf, Dan Bittman, Marcel Thiele, vernisaj, expozitie pictura

    Chitaristul trupei Holograf nu este doar un foarte bun instrumentist, dar și un iscusit arhitect și desenator. Puțini știu că Mugurel Vrabete a terminat Arhitectura, însă a preferat să facă muzică. El este printre primii din România care a realizat coperți pentru albumele de muzică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1