Basistul de la Holograf face muzică şi noaptea cu blonda de la Eurovision?

mugurel_vrabete_irina_popa.jpg

mugurel vrabete
1 februarie, ora 16.30 Mugurel Vrabete şi Irina Popa pleacă împreună de acasă, cu maşina artistului

Lumea muzicală este într-o continuă schimbare, iar liderii trupelor cu greutate colaborează cu cei din noua generaţie. Este şi cazul lui Mugurel Vrabete, de la Holograf, care de ceva vreme este văzut în compania tinerelei soliste Irina Popa. Deşi se dau doar colegi de serviciu, comportamentul lui pare că depăşeşte cu mult graniţele unei prietenii.

Mugurel Vrabete (60 de ani) cântă de aproape trei decenii în Holograf, iar din 2012 s-a implicat şi într-un proiect de jazz, ”The Sinners” – (n.r.-„Păcătoşii”), din care face parte şi solista Irina Popa (28 de ani). S-ar părea însă că munca în echipă i-a apropiat atât de mult pe cei doi artişti încât nu se mai dezlipesc unul de celălalt. Fotoreporterii Click! i-au surprins adesea împreună, atât la primele ore ale dimineţii, cât şi la ore târzii, în noapte, la aceeaşi adresă din Cartierul Berceni. Vrabete face şi cumpărături pentru prietena lui de suflet, venind de la piaţă cu sacoşele pline, dar deţine şi un card de acces în bloc, cu ajutorul căruia poate intra când doreşte, după pofta inimii.

Contactată de Click!, Irina, care şi-a încercat norocul şi la finala naţională Eurovision, n-a dorit să comenteze prea mult pe seama acestei ”apropieri” şi ne-a oferit o declaraţie pe cât de scurtă, pe atât de seacă: „Avem împreună proiectul Irina Popa şi „The Sinners” iar acolo, la Piaţa Sudului, avem sala de repetiţii unde stăm foarte mult împreună cu toţi colegii. Nu e o coincidenţă că suntem mereu văzuţi acolo pentru că repetăm foarte mult pentru binele trupei, ca să ne iasă bine piesele în concerte”.

În schimb, Mugurel nu a dorit să răspundă la telefon, evitând să ne acorde o explicaţie.

Basistul de la Holograf a avut o viaţă sentimentală cu suişuri şi coborâşuri. A trecut prin două căsnicii eşuate, are două fete şi un băiat, şi în prezent este căsătorit cu Maria Zărnescu, fost om de radio. Cel puţin aşa declara el în nişte interviuri mai vechi, când a vorbit inclusiv despre relaţiile amoroase dintre un bărbat şi o femeie, la locul de muncă: ”E cel mai bine ca niciodata să nu te combini cu cineva din zona de lucru. E o idee foarte proastă pentru că e un lucru mai mult decât incomod de a avea o relaţie cu cineva cu care trebuie să şi lucrezi în acelaşi colectiv profesional, nu neapărat din cauza vreunei gelozii profesionale, dar sunt situaţii dintre cele mai tembele care e bine să fie evitate”, a declarat el, pentru revista Tango.

Tot în acea confesiune a mai vorbit şi despre  femeile tinere, situaţie în care s-ar putea afla şi el: ”Nu merge, nu mai avem acelaşi limbaj, nu mai vorbim aceeaşi limbă, chiar dacă cuvintele sunt la fel, ce povestesc eu e diferit de ce ar vrea ea să audă, nemaipunând la socoteală celelalte motivaţii care ar putea apărea în discuţii, nu mai ai aceeaşi empatie pentru subiecte. Dacă vrei să ai doar o aventură sexuală şi atât, dacă eşti atât de disperat, la ora asta există mijloace instituţionalizate, nu mai pierzi timpul şi nu mai minţi pe nimeni”.

Cântă împreună în trupa «Păcătoșii»

Zoom
Irina şi Mugurel cântă în trupa “The Sinners” (Păcătoşii)

Din 2012 Irina Popa  și Mugurel Vrabete colaborează în trupa de jazz & The Sinners  (n.r.- ”Păcătoșii”) și ambii au experiență muzicală.  Mugurel Vrabete e basistul trupei Holograf de peste două decenii, chitarist, compozitor, dar şi textier. Irina Popa, vocea din “The Sinners”, are 27 de ani şi cântă de 22. A devenit cunoscută în 2008, după ce a câştigat, la Festivalul de muzică uşoară Mamaia, atât trofeul, cât şi Premiul Presei.

loading...

Citește și

  • Una dintre cele mai longevive trupe rock din România, Holograf, este pe cale să se destrame. Solistul Dan Bittman pare să fie cel care a băgat intrige între colegii de scenă, după ce a început să cânte separat. Bateristul Edi Petroşel a făcut declaraţii exclusive despre soarta formaţiei.

  • Fără foc nu iese fum! În timp ce artiştii din trupa Holograf se arată încurcaţi de colaborarea-surpriză dintre Dan Bittman şi Cristi Minculescu, aceştia din urmă îşi pregătesc, cu fast, lansarea videoclipului “S-aprindem torţele”. Noi avem imagini exclusive.

  • iures holograf

    Membrii trupei Holograf sunt în stare de şoc. Actorul Marcel Iureş a apelat la judecători pentru a le cere bani de pe urma unei colaborări de acum 12 ani. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, la finalul căreia Iureş recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde.

  • dan bittman colegi porecla magic fm

    Invitat la matinalul Magic Start de la Magic FM, Dan Bittman le-a declarat fanilor că aniversează 30 de ani împreună cu Holograf, în vreme ce colegii de trupă au dezvăluit, în direct, la Magic FM, cum îl poreclesc pe solistul lor vocal.