Mugurel Vrabete de la Holograf, reacție vehementă după declarațiile colegului Bittman

mugurel_vrabete.jpg

Mugurel Vrabete
foto: Adevarul

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O ieșire publică a lui Dan Bittman a avut atât de mult ecou, încât s-a transformat în "cazul Bittman", iar reacțiile încă apar în mediul online. Solistul de la Holograf a spus că nu își mai dorește să trăiască în pandemie, cu atâtea restricții, și a pus la îndoială statisticile autorităților în legătură cu Covid-19. A fost ba criticat, ba apărat, iar acum a venit rândul colegului Mugurel Vrabete să ia atitudine.

"E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacția de mult. Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație. Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută", a scris Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, pe Facebook.

h112-13-vedete-holograf.jpg

Membrii trupei Holograf cântă împreună de peste 30 de ani

Dan Bittman: „Sunt șomer de lux de nouă luni! Nu subscriu acestor legi date pe genunchi”

  • „Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.
  • "Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor".
  • "Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat".
  • "E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”.

Citește și:

Călin Geambașu, replică pentru Bittman: «De ce, Dane? Altor colegi le este mult mai greu decât nouă»

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități. "Cazul Bittman" a stârnit reacții virulente

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu»

  •  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5