Călin Geambașu, replică pentru Bittman: «De ce, Dane? Altor colegi le este mult mai greu decât nouă»

calin_geambasu.jpg

Călin Geambașu

Interviul lui Dan Bittman a împărțit lumea artistică în două și a inflamat spiritele în spațiul public. Rând pe rând, colegii de breaslă ai lui Dan Bittman vin cu câte o replică legat de atitudinea pe care solistul de la Holograf a afișat-o în fața virusului care ne-a dat viețile peste cap.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, scria Dan Bittman pe Facebook, după care, în cadrul interviurilor de la Gândul Live și Antena 3, Dan Bittman a făcut declarații de-a dreptul halucinante, printre care: "Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult".

După ce Dan Teodorescu s-a întrecut în ironii în versuri, legat de atitudinea lui Bittman, artistul Călin Geamabșu are și el un răspuns dur pentru liderul de la Holograf, pe care l-a făcut public, pe Facebook.

Reacția lui Călin Geambașu

„De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toată România (și nu numai) duc o luptă nemaiîntâlnită. Și eu am luptat toată viața împotriva rigorismelor forțate, dar nu acum este momentul pentru asta. Tuturor artiștilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăți poate mai mari decât ale noastre și totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobați, firme de rental cu mulți angajați).
Și nici nu putem suspecta autoritățile de vreo formă de sadism, întrucât aceleași măsuri restrictive au fost luate în toate țările până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii. Țările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată. S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activitățile esențiale. Ba chiar și petrecerile au fost permise pe perioada verii...Va fi bine, însă doar cu răbdare și disciplină putem sprijini truda celor din spitale și să ne revenim treptat la o viață normală”, a spus Călin Geambașu.

Citește și:

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități. "Cazul Bittman" a stârnit reacții virulente

Adrian Streinu-Cercel desființează afirmațiile lui Bittman: „Nu e nimeni mai deștept sau mai prost decât celălalt”

Citește în adevarul.ro ce spune psihiatrul despre declarațiile lui Bittman

Loading...

Citește și