Motivul pentru care Laurette vinde casa primită de la fostul soț

14_laurette.jpg

Vedeta vrea să se mute într-un apartament cu două camere, unde întreţinerea e mai ieftină

La finalul anului 2017, Laurette a făcut o achiziţie imobiliară importantă, ajutată de fostul soţ, Ciprian Nistor. A dat chiria din Pipera pentru o vilă de aproape 100.000 de euro în localitatea Bragadiru. Însă iată că acum, după un an şi jumătate, mulatra a scos casa la vânzare pentru că nu o mai poate întreţine.

După divorţul de afaceristul Ciprian Nistor (39 de ani), acum aflat la penitenciarul Gherla, Laurette a preferat singurătatea. Are grijă de fetiţa ei, Serena (9 ani), pe care o are din relaţia cu Mihai Ştefan, şi are o altă preocupare legată de vânzarea imobilului în care locuieşte în momentul de faţă. Este vorba despre vila cumpărată în urmă cu doi ani, în Bragadiru, cu ajutorul fostului soţ. Pe atunci, cei doi se înţelegeau bine, în ciuda faptului că aveau o  relaţie atipică, la distanţă, el aflându-se în detenţie la Gherla. Iar Laurette a primit ajutor de fiecare dată din partea lui, fiindu-i cumva recunoscător mulatrei pentru sacrificiul făcut, de a se căsători cu el în închisoare. Iată că aceasta şi-a vândut o maşină, apoi a completat suma cu banii de la Ciprian Nistor.

14_laurette-vila-bragadiru.jpg

Casa vedetei are trei dormitoare, două băi, living şi mansardă

 

Casa din Bragadiru, construită în 2016, este dotată cu 3 dormitoare, două băi, living, bucătărie, mansardă, balcon, grădină în faţă şi în spatele imobilului, având  suprafaţa totală de aproape 100 de metri pătraţi. Preţul de vânzare e de 85.000 de euro. Zona e liniştită, însă chiar dacă avea toate „calităţile”, iată că Laurette renunţă la ea. „Locuiesc doar eu cu Serena în ea. Este mult prea mare pentru mine şi greu de întreţinut, motiv pentru care am decis să o vând. Îmi doresc acum un apartament cu două camere, mai puţin costisitor, încăpător doar pentru noi două”, a spus, pentru Click!, Laurette Atindehou (34 de ani). Cei care sunt interesaţi să cumpere casa în care stă Laurette, pot să îi scrie mesaj în privat, pe pagina ei de Facebook. Ori să urmărească anunţurile imobiliare. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1