Laurette, din nou la penitenciar, la fostul soţ. Ce spune despre relaţia cu Ciprian Nistor

laurette3232.jpg

Laurette se bucură din nou de libertate.
Laurette spune că nu mai are încredere în bărbaţi

Viață mulatrei Laurette Attindehou (34 de ani) bate orice telenovelă. În septembrie 2018 a divorţat de omul de afaceri Ciprian Nistor, iar acum încearcă să-și refacă viață amoroasă greu încercată în ultima vreme. Dar ce să vezi, “ prințul” întârzie să apară, mai ales că mulatră și-a cam pierdut încrederea în bărbați.

“Am înaintat în vârstă, sunt mult mai responsabilă și sunt mult mai atentă la cum îmi aleg partenerii. Dar deocamdată nu a apărut bărbatul care să mă facă să mă îndrăgostesc din nou. Pretendenți sunt, dar nu a venit încă Făt-Frumos”, ne-a declarat Laurette. Iată că deşi a avut mult de tras în urma căsniciei cu afaceristul Ciprian Nistor, care a acuzat-o că l-ar fi înşelat în timp ce el ispăşea pedeapsa de 15 ani, pentru evaziune fiscală, Laurette a rămas în relaţii bune cu acesta şi a făcut câteva vizite la Cluj, la Penitenciarul Gherla.

“După divorț nu a fost deloc ușor. Am trăit o poveste de dragoste, am fost căsătorită cu acte, dar nu a fost să fie. Asta e viața. Am rămas în relații bune cu fostul soț. Îl mai vizitez la pușcărie. Ultima dată am mers la penitenciar să-l văd acum șapte luni. Nu știu câți ani mai are de ispășit pedeapsa”, a mai declarat Laurette pentru Click!

În februarie 2017, Laurette Attindehou s-a căsătorit în penitenciarul Jilava cu omul de afaceri Ciprian Nistor. La nici un și jumătate, mulatra anunță divorțul, asta după ce omul de afaceri a acuzat-o în presă că l-ar fi înșelat în timp ce el își ispășea pedepsa. La decizia mulatrei de a divorța a atârnat mult faptul că omului de afaceri Ciprian Nistor i-a fost mărită pedeapsa de la 6 ani, la 15 ani.

2-bd-laurettesdfgsdfg.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în penitenciar, în prezenţa câtorva prieteni

Laurette s-a măritat în puşcărie

Laurette s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor a devenit toxică şi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014 l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care avea să-i devină soţ trei ani mai târziu. Astfel, pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde bărbatul se afla închis pentru evaziune fiscală. Ulterior a fost mutat la Penitenciarul Gherla.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1