Motivul pentru care Adelina Pestriţu a vorbit în româneşte pe covorul roşu la gala din America

adelina_pestritu_pink.jpg

adelina pestritu pink gala los angeles
Adelina Pestriţu, alături de celebra Pink pe covorul roşu al galei E! People's Choice Awards 2019
Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu încă trăieşte sub mirajul galei E! People’s Choice Awards 2019 la care a fost premiată pentru cel mai bun influencer din România. Cu o apariţie demnă de Oscar, bruneta a păşit încrezătoare pe covorul roşu, zâmbind emoţionată în faţa aparatelor de fotografiat. După ce a intrat în posesia trofeului, Adelina a rostit aşa cum este obiceiul, câteva cuvinte de mulţumire, şi surprinzător pentru public şi fanii ei a fost că a vorbit în româneşte, deşi întrebările i-au fost puse în engleză.

Adelina Pestriţu a plâns de emoţii şi fericire după gala E! People’s Choice Awards 2019 care a avut loc dumimică noapte la Los Angeles. Copleşită de avalanşa de mesaje pe care le-a primit după apariţia răvăşitoare de pe covorul roşu, bruneta le-a mulţumit în lacrimi fanilor săi. Comunitatea online a vedetei numără 1,2 milioane de următori pe contul de Instagram şi 140.000 de abonaţi pe contul ei de Youtube. Întrebată de mulţi dintre cei care o admiră de ce a vorbit în roâneşte pe covorul roşu şi nu a răspuns întrebărilor în engleză, Adelina a fost cât se pioate de sinceră şi nu a ascuns faptul că nu stăpâneşte foarte bine limba.   

adelina_pestritu_covor_rosu.jpg

adelina pestritu covor rosu gala
Adelina Pestriţu, pe covorul roşu la gala de la Los Angeles
Foto: arhivă personală

"Foarte muţi m-aţi întrebat de ce am vorbit în româneşte şi nu în engleză. Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vreau să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe. Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect", a explicat Adelina Pestriţu.

La eveniment, Adelina Pestriţu a purtat o rochie confecţionată manual

Pentru evenimentul E! People’s Choice Awards, românca a purtat o rochie MMarquise, creată special pentru ea, la care au lucrat 16 oameni timp de 6 zile. Dar asta nu e tot. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual, dar și 100 de pene. Și cum această bijuterie vestimentară nu putea fi transportată decât în condiții speciale, pentru a nu fi distrusă, Adelina a trecut prin emoții uriașe pe ruta București-Londra-Los Angeles. 

"Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel am luat o geantă mare special pentru ea și, aproape în lacrimi, am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunții. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut intampla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine", a povestit Adelina pe blogul ei, edamagazine.ro.  

 

Citeşte şi: 

 

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Ce va face Adelina Pestriţu cu cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adelina pestritu america virgil steblea sectie de votare

    Peste 500.000 de alegători au votat în străinătate la alegerile prezidențiale până duminică la ora 15.00, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC). Dintre aceștia, 375.662 au votat pe liste suplimentare, iar 25.189 sunt votanți pe listă corespondență. Printre ei se numără Dan Negru, care şi-a expirmat dreptul constituţional la Chişinău, Adelina Pestriţu, aflată în America pentru a participa la gala E! People’s Choice Awards 2019, actorii Marius Manole şi Mirela Oprişor, care au votat la Londra.

  • adelina pestritu rochii de mireasa

    O săptămâna a mai rămas până la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea, timp în care bruneta face ultimele proble ale celor două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca în ziua cea mare. La acest capitol al vestimentaţiei, bruneta are se pare ceva probleme cu măsurile, care nu se mai potrivesc. Din cauza stresului, vedeta a slăbit câteva kilograme şi deşi îşi dorea să aibă o siluetă trasă prin inel, acum a dat jos mai mult decât şi-ar fi dorit.