Monica Anghel, directoare la Piteşti. Cu ce se ocupă acum artista

Cunoscuta interpretă de muzică uşoară Monica Anghel (47 de ani) este, din 1 ianuarie 2019, angajată a Consiliului Judeţean Argeş. Monica Anghel ocupă funcţia de director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeș, câștigând detașat concursul de proiecte.

Alături de ea, i-a adus ca salariați la Piteşti, printre alţii, pe actorul Paul Ipate (33 de ani) şi pe iubita lui, actrița Cătălina Grama (37 de ani), alias Jojo. Pe lista vedetelor angajate au mai fost anunțate cântărețele Alexandra Crișan (27 de ani) și Elena Niciu (36 de ani), faimoase în urma show-urilor muzicale „X Factor” (Antena 1), respectiv „Vocea României” (Pro TV). „Nu îmi doresc ca acest centru cultural să fie o mașină de mâna a cincisprezecea, ci o limuzină de lux. Ca director artistic îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate și tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat Monica Anghel la conferința de presă de învestire.

Nivelul salariilor în Centrului Cultural Judeţean Argeș e de câteva mii de euro anual. Managerul instituției, de exemplu, a încasat anul trecut, potrivit declarației de avere, un salariu de 27.576 lei, echivalentul a aproximativ 6.000 de euro.

monica-anghel-director-artistic-centrul-cultural-judetean-arges-tv_2.jpg

monica anghel
Monica Anghel ocupă funcţia de director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeș
Foto: Facebook

Centrul Cultural Judeţean Argeș e instituţie publică de cultură de interes județean, sub autoritatea Consiliului Judeţean Argeş, care furnizează servicii culturale de tipul spectacole și/sau concerte, finanțată din venituri proprii și din subvenții de la bugetul local al Județului Argeș.

Monica Anghel a slăbit 25 kg și are un fiu de 8 ani

Cântăreață și actriță, Monica Anghel a debutat în 1985, însă cariera ei a luat avânt după ce a câștigat marele trofeu al Festivalului „Cerbul de Aur 1996”. Ea a reprezentat România la Eurovision 2002 alături de Marcel Pavel și are numeroase șlagăre. Monica Anghel s-a remarcat ca actriță alături de grupul umoristic Divertis, iar în ultima perioadă și-a împrumutat vocea unor personaje animate, dublând diverse pelicule pentru copii. Monica Anghel e căsătorită de 8 ani cu Marian Caraivan, alias Gughi (45 de ani). Ei au un băiețel, Aviv Alexandru (8 ani). Cântăreața a mai fost căsătorită cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorțat în 2005, după 11 ani de mariaj.

Artista e cunoscută și pentru lupta cu greutatea și pentru reușita de a scăpa de peste 25 de kilograme. Ea susține că are acum aceeași greutate ca în adolescență.

Loading...

Citește și