Cu ce problemă s-a ales Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme

12_foto-1-4-col.jpg

Monica Anghel preferă vestimentația sport atunci când nu apare la concerte sau la evenimente. Și nici la trusa de machiaj nu umblă
Fotografii: Mihai Ionescu/arhivă personală

Cu o voinţă de fier, Monica Anghel a reuşit să topească nu mai puţin de 30 de kilograme. A slăbit lent, cu sport şi dietă, însă după o astfel de transformare uriaşă, există şi reversul medaliei: excesul de piele. Dar artista nu are motive de îngrijorare, pentru orice există rezolvare, iar medicii esteticieni vin cu soluţii!

Nici o vedetă nu arată în viaţa reală ca la televizor. Imaginea este importantă şi înseamnă respect faţă de public, iar Monica Anghel în toate apariţiile sale este una dintre cele mai dichisite artiste, de la pedichiură până la ultimul fir de păr. Iată însă că atunci când nu este pe scenă, la televizor sau la evenimente publice, interpreta hit-ului ”Dau viaţa mea” preferă să renunţe la orice formă de machiaj, lăsându-şi tenul să respire.

13_medic-estetician-gregorian-andrei.jpg

Medicul estetician Andrei Gregorian îi recomandă solistei diverse tratamente pentru revigorarea pielii: Terapia Vampir sau injecţii cu acid hialuronic

 

Fix aşa naturală au surprins-o fotoreporterii Click!, zilele trecute, pe doamna muzicii pop, când pleca de la radio. Înfofolită bine, îmbrăcată toată în negru,  haina lungă şi largă nu i-a lăsat la vedere silueta nouă. După cum se ştie, Monica Anghel a reuşit să slăbească nici mai mult, nici mai puţin de 30 de kilograme, în decurs de un an. Nu şi-a micşorat stomacul, ci a ţinut dietă şi a făcut sport ”la greu” după ce a întâmpinat probleme grave de sănătate şi a fost operată la coloană.

Tratamentele ajung la 1.500 de euro

Ajunsă la greutatea de puţin peste 60 de kilograme, iată că Monica Anghel a simţit  transformarea totală din toate punctele de vedere, iar la nivelul feţei este vizibil procesul, întrucât tenul şi-a pierdut din fermitate. Există însă soluţii şi la acest capitol, iar medicii esteticieni recomandă câteva proceduri esenţiale.

”După o slăbire bruscă sau lentă, majoritatea persoanelor se confruntă cu ceea ce numim în termeni populari ”lăsarea pielii”. Este un lucru normal, iar în urma unui consult de specialitate, în funcţie de fiecare persoană, medicul estetician stabileşte anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizează cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o soluţie pentru a întinde pielea de pe faţă, pentru a scăpa de bărbia dublă. La nivelul ochilor, pentru a îndepărta excesul de piele de pe pleoape, dar şi cearcănele profunde, este recomandată blefaroplastia superioară şi cea inferioară.

 

Evident, injecţiile cu botox sau cele cu acid hialuronic oferă un aspect tineresc şi şterg ridurile de pe chip. Şi buzele au de suferit după o astfel de transformare, deoarece îşi pierd din volum, din fermitate. Aş recomanda injectarea cu acid hialuronic. De asemenea, Terapia Vampir  (PRP) este o procedură cu rezultate bune, întrucât oferă o prospeţime a tenului”, a declarat pentru Click! medicul estetician Andrei Gregorian. Costul unei proceduri porneşte de la 250 de euro şi poate ajunge la 1.500 de euro, în funcţie de complexitatea lui sau de cantitatea necesară pentru o intervenţie. Însă nimic nu este prea mult când o doamnă vrea să îşi pună în armonie chipul cu restul corpului, care acum arată impecabil. 

Luciu e cochetă şi în Miercurea-Ciuc: «Merg la băi, dar şi la cosmetică»

12_1-col-luciu.jpg

Nicoleta și-a tatuat sprâncenele

 

Nicoleta Luciu (38 de ani) locuiește de patru ani la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt, și de cei patru copii, tripleții Kim, Karoly și Kevin, în vârstă de 6 ani, și de Zsolt jr., de 9 ani, însă nu a renunțat la cochetărie: “Zilele trecute mi-am făcut o micropigmentare la sprâncene, este pentru a treia oară când îmi fac asta. Este un lucru semipermanent, care îmi place cum se cunoaște plus că atunci când trebuie să ies din casă stau mai puțin în oglindă să mă aranjez. Prima ședință știu că a costat 1.000 de lei, după care întreținerea 600 de lei. Mai merg și fac băi în apă minerală, de trei-patru ori pe săptămână, depinde cum am timp pentru a mă întreține”, ne zis ea. (Oana Pascaru)

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1