Mirela Vaida, însărcinată în 5 luni: «Vin cu borcanul de castraveți murați»

mirela-vaida.jpg

mirela vaida prezinta totul pentru dragoste la antena 1
Mirela Vaida este însărcinată în 5 luni cu al treilea copil
Foto: Antena 1

Mirela Vaida (36 de ani) străluceşte, iar de curând am aflat şi motivul pentru care arată atât de bine. Prezentatoarea de la Antena 1 a intrat în a cincea lună de sarcină şi va aduce pe lume un băieţel, bebeluşul fiind al treilea copil al vedetei. Ea mai are acasă o fetiţă, Carla, şi un băieţel, Vladimir. Recent, gazda "Totul pentru dragoste" a făcut mărturisiri despre noua sarcină şi poftele pe care le are.

Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” a dezvăluit că așteaptă al treilea copil şi se declară fericită că are o sarcină ușoară, fără grețuri, însă și cu pofte pe măsură. Vedeta Antena 1 a mărturisit amuzată că deja toți colegii îi cunosc poftele de graviduță, pentru că merge cu borcanele de murături, după ea, la filmări.

mirela-vaida-totul-pentru-dragoste.jpg

mirela vaida a luat doar doua kilograme in cele cinci luni de sarcina
Mirela Vaida a luat doar doua kilograme în cele cinci luni de sarcină
Foto: Antena 1

”Am poftă de mâncare acră și piperată. Nu mănânc excesiv, dar am aceste pofte. Vin cu borcanul de castraveți murați în culise. Fetele mă mai machiază, eu mai mănânc un cornișon. Nu am luat decât două kilograme în aceste cinci luni, sunt mai bine decât mă așteptam”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11” (Antena 1). Ea urmează să aduce pe lume un băieţel. 

Mirela Vaida a pierdut două sarcini 

Vedeta a trecut prin momente extrem de grele în trecut când în încercarea de a avea un copil s-a trezit că lucrurile nu au mers aşa cum trebuie. "Aveam deja 30 de ani, eram căsătorită de trei ani cu Alexandru şi ne doream copii. Numai că, la fel ca în cazul multor familii, nu ne-a ieşit planul din prima. Eu am pierdut două sarcini şi, până nu mi-am făcut toate investigaţiile şi nu mi-am rezolvat toate problemele, nu prea s-a legat. Şi dup-aia s-a «spart conducta». A venit Carla, la un an şi jumătate după aceea a venit Vladimir şi, după alţi doi ani şi jumătate, iată că vine şi al treilea copil, pe cale naturală, spontană, fără niciun tratament sau ajutor", a povestit Mirela Vaida într-un interviu acordat OK! Magazine.

Mirela  Vaida prezintă zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, o emisiune live la Antena 1, este parte din echipa musicalului Mamma Mia, iar în weekend are spectacole la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

 

Citeşte şi:

 

Mirela Vaida are un coleg de platou. Cu cine va prezenta emisiunea «Totul pentru Dragoste»

Mirela Vaida lua bătaie de la părinți în copilărie: «Noi am crescut în sistemul vechi»

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și