Mirela Vaida, deranjată după ce s-a zvonit că ar fi fost concediată: «Nu m-a dat nimeni afară!»

mirela-vaida-plecare-antena1.jpg

Mirela Vaida, nemulțumită de speculațiile din presă conform cărora ar fi fost concediată de la Antena 1
Foto Instagram

Mirela Vaida va lua o pauză de la televiziune, momentan, după ce ultima emisiune moderată de vedetă, „Totul pentru dragoste la bine și la greu”, a fost scoasă din grila de programe, show-ul neajungând la audiența scontată. Astfel, prezentatoarei TV nu i-a mai fost înnoit contractul după ce a expirat, și a încheiat pentru moment colaborarea cu Antena 1. Totuși, de la această situație până la concediere e cale lungă!

După ce s-a tot exagerat în presă plecarea Mirelei Vaida de la Antena 1, vedeta a ținut să explice și în mediul virtual adevărata cauză pentru care admiratorii ei nu vor mai vedea o perioadă pe micile ecrane, în calitate de moderator TV. Îndrăgita prezentatoare a explicat că această situație îi va oferi mai mult timp pentru familie și pentru cariera sa în muzică. Vedeta urmează să concureze în prima semifinală Eurovision România 2019, organizată pe 27 ianuarie, la Iaşi, şi va urca pe scenă însărcinată în 7 luni.

Mirela a explicat faptul că i-a expirat contractul cu Antena 1 și acesta este motivul principal pentru care nu va mai modera emisiunea pe care o primise. De asemenea, după ce s-a zvonit că a bătut palma deja cu un alt trust TV, Vaida a ținut să menționeze că aparițiile sale la alte posturi de televiziune nu au avut alt scop decât acela de a-și promova melodia cu care urmează să participe la Eurovision.

mirela-vaida-copii.jpg

Mirela Vaida se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil
Foto Instagram

Mirela Vaida, derajată de speculațiile potrivit cărora ar fi fost concediată de Antenă

Mirela Vaida, în vârstă de 36 de ani, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, mărturisind că nici ideea de a ajunge la 4 copii nu o sperie prea tare. În prezent, vedeta are doi copii, un băiețel și o fetiță, micuții Carla (5 ani) şi Vladimir (2 ani).

„Doamne ferește! Dragilor, mă dezic total de toate articolele de scandal, gen „am fost data afară pentru că negociam cu concurența”, „am fost concediată”, „cu ce televiziune a bătut palmă Vaida” etc.! Nu am fost concediată de Antenă! În televiziune se lucrează pe proiect! Când se încheie proiectul, e gata și contractul, dacă nu există alt proiect imediat! Sunt însărcinată în 7 luni!!
Nu m-a dat nimeni afară! Nu am negociat cu nicio concurență! Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision la care Antena m-a susținut masiv și în 2014, când am mai participat, iar prezența mea în diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a făcut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa în semifinală de la Iași!

Toți concurenții își promovează piesele peste tot, în această perioadă! E lipsă de subiecte în presă, clar! Și dacă tot v-am abordat, vă rog mult să mă și susțineți prin vot pe 27 ianuarie, în semifinala de la Iași!”, le-a transmis Mirela Vaida urmăritorilor ei din mediul virtual.

mirela-vaida-eurovision.jpg

Mirela Vaida participă anul acesta la Eurovision
Foto Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1