Graviduţa Mirela Vaida va cânta la Eurovision

6-7-vedete-mirela-vaida-insarcinata.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida este însărcinată în luna a opta
Foto: arhivă personală

Va concura în prima semifinală Eurovision România 2019, organizată pe 27 ianuarie, la Iaşi, şi va urca pe scenă însărcinată în 8 luni.

Cântăreaţa Mirela Boureanu Vaida (36 de ani), actriţă a Teatrului de Revistă „C. Tănase” din Capitală, va aduce pe lume al treilea copil, un băieţel, şi se simte excelent. „Până la 40 de ani, fac şi al patrulea copil. Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision”, a declarat vedeta, în ipoteza în care va reprezenta România la Tel Aviv, în luna mai. Originară din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, artista va interpreta melodia „Underground”. În prima semifinală se află şi favoriţii Bella Santiago, Laura Bretan şi Nicola. În anul 2014, Mirela Vaida a terminat concursul pe locul 2, după Paula Seling şi Ovi. Eurovision România va continua la Arad, pe 10 februarie, iar marea finală va avea loc pe 17 februarie, la Bucureşti. 

 

Loading...

Citește și

  • Se pare că Mirela Vaida nu va mai apărea pe micile ecrane! Îndrăgita prezentatoare TV, gravidă în 7 luni, a fost anunțată de postul de televiziune Antena 1 că nu îi mai este înnoit contractul, asta după ce ultima emisiune moderată de vedetă nu prea a prins la public. Mirela s-a declarat dezamăgită de această decizie și a mărturisit că în viitor nu va mai accepta formate TV care nu o avantajează. Iată declarațiile!

  • Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil, însă acest lucru nu o oprește să-și îndeplinească toate dorințele! Îndrăgita prezentatoare TV este o femeie curajoasă și nu se lasă speriată de puțină adrenalină, din contră! Zâmbitoare și fericită că a bifat o nouă activtate pe lista sa, Mirela Vaida a împărtășit și cu prietenii săi virtuali activitatea aducătoare de „senzații tari” pe care a desfășurat-o în decursul zilei de joi, 8 noiembrie.