Miorița Videanu, aproape nud, la o ședință de masaj pe plajă. Soția lui Adriean Videanu arată fenomenal la 58 de ani

miorita-videanu.jpg

Miorița Videanu se menține în formă cu masaj
foto: BLITZ / Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Imaginile verii de pe Litoral vin la început de toamnă! Miorița Videanu, soția lui Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei, a arătat recent o doză sănătoasă de curaj și de asumare, pe plaja din Mamaia. Doamna Videanu s-a afișat aproape nud la o ședință de masaj, etalându-și trupul fără cusur.

"L-am ales pe Adriean pentru că arăta foarte bine! Avea un corp foarte frumos. Făcea sport și s-a dezvoltat foarte armonios. Era unul dintre cei mai înalți tipi din școală", povestea Miorița Videanu, într-un interviu pentru Revista Tango, în 2009.

miorita-videanu.jpg

Miorița Videanu, pregătită să urce pe masa de masaj
foto: BLITZ/Click!

Iată că și reciproca poate fi oricând valabilă, căci imaginile surprinse de fotoreporterii Click! dezvăluie o femeie de 58 de ani, într-un trup parcă sculptat. Rotunjimi tonifiate, piele îngrijită și fermă și un tonus de invidiat.

untitled2_preview-3.jpg

Miorița Videanu arată senzațional la 58 de ani
foto: BLITZ / Click!

Pozele au fost realizate la finalul verii, pe plaja Caelia din Mamaia. Doamna Videanu, "îmbrăcată" doar cu un costum de baie roșu, s-a relaxat la o ședință de masaj pe plajă, oferind o imagine pe care puține soții de politicieni au curaj să o expună.

untitled0_preview-3.jpg

Miorița Videanu, surprinsă pe plaja din Mamaia
foto: BLITZ / Click!

Soția fostului primar al Capitalei și-a dat sutienul jos și și-a coborât slipul, astfel încât materialul să nu blocheze mâinile dibace ale maseuzei.

Miorița și Adriean Videanu, căsnicie de peste 3 decenii 

Miorița Videanu are o căsnicie de 34 de ani cu Adriean Videanu (59 de ani), fost primar general al Bucureștiului (2005-2008) și fost ministru al Economiei (2008-2010). "Prietenia mea cu el datează încă din copilărie. Locuiam amîndoi în același oraș mic de provincie, frecventam aceeași școală, era foarte greu să nu ne intersectăm. Printr-a VII-a, a VIII-a am început să flirtăm, să ne vedem pe coridoare, el era cu un an mai mare. Prietenia propriu-zisă am început-o abia în ultimii ani de liceu, întrucât părinții mei erau foarte exigenți cu mine în această privința. Relația de prietenie a durat nouă ani", povestea Miorița Videanu în Revista Tango.

adriean_videanu_cu_sotia_mfx_petrecere.jpg

Miorița și Adriean Videanu
foto: Mediafax

"Ne-am căsătorit în ’87. După 8 ani, dacă e să scădem perioadele în care ne-am necăjit și am stat despărțiți. Ne vedeam în weekend-uri, ne vedeam la ceaiuri, la Revelioane, el fiind în București, la liceu, iar eu în Alexandria", mai spunea doamna Videanu. Cei doi soți dețin, printre altele, o afacere profitabilă cu producerea și prelucrarea marmurei.

Citește și:

Elena Udrea a electrizat plaja din Mamaia. Cu forme sexy, costum de baie minuscul și bust vizibil mai generos, blonda a făcut furori

„Sirene” și la 50 de ani. Tania Budi, Anca Țurcașiu și Dana Săvuică au oferit pozele verii, la plajă!

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5