Minodora arată trăsnet în colanți, după ce a slăbit 40 kg. Poartă și bluze transparente

minodora11.jpg

Minodora a dat jos aproape 40 kg

Minodora la ”Maxxim” (42 de ani), cum apărea pe afișe, în urmă cu peste 15 ani, s-a transformat în Minodora la ”Minim”. Solista, care a avut cândva și 108 de kilograme, este de nerecunoscut. Acum, cântăreața a șocat pe toată lumea cu fizicul ei, dar și cu ținutele pe care le afișează.

Minodora a avut dintotdeauna probleme cu kilogramele în plus și a recunoscut că acest lucru o frustra, așa că în ianuarie 2017 a luat o decizie radicală: și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cântăreața continuă să slăbească chiar și acum, după ce a topit deja aproape 40 kg. Acum a ajuns să cântărească 70 de kg. 


Minodora a povestit, adesea, despre necazurile cu greutatea corporală, recunoscând însă că este și o mare pofticioasă: ”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă”, spunea ea, la Antena 1.

minodora.jpg

Minodora, într-o ținută care îi vine foarte bine
foto: Instagram

"Nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a explicat Minodora, la emisiunea „Star Matinal”.

minodora.jpg

Colaj cu Minodora, înainte și după ce a slăbit
Minodora a recuoscut că a avut și 98 de kilograme
Foto: Arhiva personală

Citește și:

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

Sfaturile şi dieta lui Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 kg: «Renunţati complet la aceste alimente»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1