Milionarul Cornel Tăbăcaru, 40 de ani de căsătorie! Poze de la cununia civilă cu splendida lui soție!

cornel-tabacaru-si-sotia-alina.jpg

Cornel Tabacaru si Alina, sotia lui
Cornel Tăbăcaru și Alina, soția lui

Milionarul Cornel Tabacaru a serbat 40 de ani de la cununia cu soția lui, Alina. Din cauza pandemiei, de abia recent, după aproape 6 luni, au reușit să ajungă în Canada, din Costa Rica. S-au repatriat cu un avion special. Ei stau 6 luni pe an în Canada, unde sunt cetățeni, și alte 6 luni, în Costa Rica.

Cornel Tăbăcaru (69 ani), supranumit "tăticul sucurilor TEC", a sărbătorit săptămâna aceasta nu mai puțin de 40 de ani de la căsătoria cu soția lui, Alina. Cei doi au serbat aniversarea căsniciei în Canada, unde au reușit să ajungă abia după 6 luni petrecute în Costa Rica, în stațiunea Jaco, acolo unde dețin mai multe proprietăți. Nu au reușit să zboare din cauza pandemiei.

cornel_tabacaru_cu_familia.jpg

Cornel Tăbăcaru, alături de familie
Foto:Arhivă personală

Tăbăcaru a vrut să plătească o sumă imensă și să plece cu un avion privat, dar nici așa nu s-a putut. Totuși, fiind cetățeni canadieni, au reușit în final să se repatrieze cu o cursă specială. ”Din 17 martie încercăm și am reușit abia la începutul acestei luni. Ne-am repatriat”, ne-a spus omul de afaceri Cornel Tăbăcaru.

nunta-fata-cornel-tabacaru_1.jpg

cornel tabacaru
Cornel Tăbăcaru, fetele lui și ginerele. Fiica cea mare este cea din dreapta
foto: arhiva personala

În primăvară, acesta a fost îngrijorat pentru fata lui cea mare, Catinca, care a avut coronavirus, dar în final tânăra s-a vindecat. Milionarul este fericit că ea se simte bine și că a trecut peste ce a fost mai greu: ”Este bine acum, s-a vindecat”, ne-a spus el, plin de optimism. 

baza-tabacaru-costa-rica.jpg

Ginerele Jamil El Hallak, fiicele Catinca și Ștefania, soția Alina și Cornel Tăbăcaru

Cornel Tăbăcaru și soția lui, Alina, au două fiice, Catinca (37 ani) și Ștefana (29 ani). Fata cea mare este curator de artă și a absolvit Dreptul la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Vara trecută, ea s-a căsătorit în SUA, cu medicul stomatolog Jamil El Hallak.

cornel-tabacaru3.jpeg

Cornel și Alina Tăbăcaru, acum 40 de ani, la cununia civilă
foto: arhivă personală

Fata cea mică vinde costume de baie cu măști de protecție

Mezina lui Tăbăcaru, Ștefana, locuieşte la Londra și a lucrat pentru revista „Vogue”, alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo. A studiat la şcoli de prestigiu, iar apoi a debutat în modă cu propria colecţie. În 2018, ea a lansat linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim”, într-un decor de poveste al unei locaţii de lux din Miami. Mai mult, în plină pandemie, Ștefana Tăbăcaru a vândut costume de baie asortate la măști de protecție. Separat, două măști au fost vândute la un preț de 45 de dolari.

Citește și:

Au pornit de la zero şi au ajuns la averi de zeci de milioane de euro. Poveștile milionarilor români

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția "Milionarului TEC"

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1