Milionarul Cornel Tăbăcaru și-a măritat fiica cea mare! Imagini de colecție cu evenimentul de la New York

nunta-fata-cornel-tabacaru_1.jpg

cornel tabacaru
Cornel Tăbăcaru, fetele lui și ginerele
foto: arhiva personala

Eveniment cu ștaif la New York, demn de un milionar! Românul Cornel Tăbăcaru, care are afaceri băboase peste Ocean, și-a măritat fiica cea mare, pe Catinca. La doar 24 de ore de la eveniment, familia a primit însă o veste șocantă din România: mama lui Tăbăcaru a încetat din viață.

Cunoscut drept milionarul care, în 2012, s-a aflat pe vaporul de croazieră Balmoral, care a refăcut traseul Titanicului, Cornel Tăbăcaru (68 de ani) este extrem de mândru de fetele sale. Și are și de ce! Amândouă s-au realizat peste hotare, dar în domenii diferite. Săptămâna trecută, milionarul și-a măritat fiica cea mare, pe Catinca Tăbăcaru, în vârstă de 36 de ani. Evenimentul a avut loc peste Ocean, la New York, pe data de 10 iulie.

Mireasa a purtat o rochie atipită, cu umerii goi și lungă până în pământ, de culoare albă cu flori roz, portocalii și albastre, iar iubitul ei, Jamil El Hallak, de profesie medic stomatolog, s-a asortat cu un costum elegant de culoare albastră. Amândoi au fost extrem de fericiți, iar acest lucru se vedea pe chipul lor. Catinca, fiica cea mare a milionarului este de profesie curator de artă și a absolvit Duke University School of Law din Carolina de Nord. Tânăra deține o galerie de artă ce îi poartă numele în Manhattan, New York, dar și una în Africa, în Republica Zimbabwe.

Pentru căsătoria fiicei sale, Cornel Tăbăcaru și soția lui, Alina, au mers 800 de km cu mașina din Toronto până la New York. Jumătate din an, milionarul locuiește în Costa Rica, iar alte 6 luni în Canada, la Toronto, unde se reunește familia. Acesta deține mai multe proprietăți de lux în ambele țări. La numai 24 de ore de la ceremonie, familia Tăbăcaru a primit o veste teribilă, care le-a schimbat brusc planurile. Mama milionarului TEC a încetat din viață, așa că toată familia a venit de urgență la București. 

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • Maximize

1/7

 

Cornel Tăbăcaru și soția Alina mai au o fată în Londra

Cornel Tăbăcaru și soția lui, Alina, mai au o fată mai mică, pe nume Ștefania (28 ani), care s-a lansat în domeniul afacerilor cu haine. Ştefania locuieşte la Londra şi a lucrat pentru revista Vogue, alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo. A studiat la şcoli de prestigiu, iar în decembrie 2018 a debutat în modă cu propria colecţie. Ea a lansat linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim”, într-un decor de poveste al unei locaţii de lux din Miami. Ştefania a realizat chiar şi o şedinţă foto îmbrăcată în creaţiile ei, pe un iaht de lux. Tânăra a studiat Jurnalismul la Universitatea Texas din Austin, a continuat doi ani la Universitatea Sorbona din Paris, după care a urmat doi ani de Relaţii Publice la Colegiul American din Londra. În 2012, a studiat Arta Contemporană la Sotheby’s Institute of Art din Londra, iar un an mai târziu s-a înscris la cursurile de la Parsons The New School for Design din New York, pe care le-a absolvit în 2015.  

Citește și:

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția "Milionarului TEC"

Fiica milionarului Cornel Tăbăcaru, fotomodel pentru costumele ei de baie

Loading...

Citește și