Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță de destrămarea trupei Valahia: “Aveam 19 ani și eram copil”

trupa_valahia.jpg

trupa valahia, mihai taristariu, dorin topala, costi ionita
Trupa Valahia, în formula cu Costi Ioniţă, Mihai Trăistariu şi Dorin Topală

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul de tânăr, încă de pe vremea când se afla în trupa formată de Costi Ioniță, Valahia. El în acuză pe compozitor de destrămatrea trupei, după 4 ani de succes.

Mihai Trăistariu (40 ani) a devenit cunoscut la 19 ani. Cânta pe atunci cu trupa Valahia, a lui Costi Ioniță. După patru ani de succes pe scenă, trupa s-a destrămat. ”Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”, a declarat Mihai pentru Antena Stars. Totuși, cântărețul și-a croit singur un drum. De atunci are o carieră frumoasă pe cont propriu. În 2006 a reușit să aducă României cele mai multe puncte la Eurovision, 172 de puncte, și locul 4 în clasament la ediția de la Atena, Grecia. Melodia lui, ”Tornero”, compusă de Eduard Cârcotă, era pe buzele tuturor. Datorită ei și a prestației sale, Mihai a devenit cunoscut în mai multe țări din Europa, dar nu numai, unde ”Tornero” s-a auzit în mai toate cluburile. A încercat ani dezile să revină pe scenă la Eurovision și speră ca într-o zi să găsească rețeta potrivită.

valahia_16.jpg

Mihai Trăistariu și Dorin Topală, acum 20 de ani

Care a fost formula inițială a trupei

Valahia a activat în perioada 1998 - 2004. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: "Banii și fetele", "La mare, la soare", "Banana", "Why", "Singur", "Scufița", "Mama" etc. Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica în totalitate muzicii de operă. Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat "Valahia". În noiembrie 1999, Costi Ioniță părăsește formația și se dedică carierei solo.

Citește și:

VIDEO Valahia ar fi împlinit 20 de ani. Ce s-a ales de băieţii care cântau “Suzana, mi-ai furat banana”

Cele 5 secrete ale lui Trăistariu care l-au ajutat să slăbească

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai traistariu familie

    Este orfan de ambii părinți, dar viața merge înainte pentru Mihai Trăistariu, cu bune, cu rele. Solistul nu-i poate însă uita pe cei care i-au dat viață, iar recent a profitat de un drum la Piatra-Neamț, pentru o nuntă, pentru a-și vizita fratele, dar și pentru a trece pe la mormântul părinților săi. Iată câteva imagini emoționante cu interpretul și fratele lui!

  • Pe 12 decembrie va împlini 40 de ani, însă Mihai Trăistariu arată cu zece ani tânăr şi asta, spune el, doar datorită unor mici „secrete” la îndemâna oricui. Cum tot mai mulţi admiratori l-au întrebat despre „tinereţea fără bătrâneţe”, solistul a postat pe conturile sociale o listă de reguli pe care, dacă le respecţi, vei arăta mai tânăr şi vei fi mai plin de energie. El susţine că acest stil de viaţă îi garantează o sănătate de invidiat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1