Mesajul Monicăi Bârlădeanu, după ce Mihaela Rădulescu i-a luat locul la «Ferma»

monica_barladeanu_5.jpg

Cum a reacționat Monica Bârlădeanu după ce Mihaela Rădulescu i-a luat locul la „Ferma”
Foto: Arhivă personală

Monica Bârlădeanu a transmis un mesaj în mediul online, după ce a fost anunțat că în cadrul noului sezon de la „Ferma” au avut loc câteva schimbări, printre care și înlocuirea sa cu Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu a decis să revină la Pro TV, după ce locul său din cadrul juriului emisiunii „Românii au talent” a fost ocupat, din nou, de coregraful și dansatorul Mihai Petre. Vedeta urmează să prezinte, alături de Cristian Bozgan, sezonul cu numărul 4 al îndrăgitei emisiuni „Ferma Vedetelor”, care a beneficiat de câteva schimbări anul acesta și se va numi doar „Ferma”. De asemenea, primii 6 concurenți ai show-ului au fost deja anunțați.

Ce mesaj a transmis Monica Bârlădeanu, după schimbările făcute la „Ferma”

Cum sezonul trecut a fost moderat cu profesionalism de Monica Bârlădeanu, fanii acesteia au tot așteptat o reacție de-a vedetei, care să explice schimbarea făcută de trustul de la Pro TV. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca Monica să nu fie mulțumită că a fost „înlocuită”, se pare totuși că aceasta are numai gânduri bune de transmis noii prezentatoare, cu care este, de altfel, și prietenă de ani buni.

monica-barladeanu-mihaela-radulescu.jpg

Ce mesaj i-a transmis Monica Bârlădeanu Mihaelei Rădulescu
Foto Instagram

Înaintea Mihaelei Rădulescu, concursul care le are drept protagoniste pe vedetele autohtone a fost prezentat de Iulia Vântur, două sezoane, și de Monica Bîrlădeanu, în sezonul cu numărul 3. Aceasta din urmă a transmis un mesaj în mediul online, după ce s-a aflat că la pupitrul noii emisiuni va afla Mihaela Rădulescu.

„Ferma Vedetelor a fost una dintre cele mai tari experiențe din 2018! Am cunoscut oameni speciali și am legat prietenii pe viață. Astăzi predau mai departe ștafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desâvârșit si prietenă de 20 de ani. Am toată siguranța că Ferma n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu. Bine ai revenit, Mihaela”, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare. 

prezentatori-ferma.jpg

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt noi prezentatori ai emisiunii
Foto Instagram

Cum se va desfășura noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format!

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Noul sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”, denumit simplu „Ferma”, difuzat de Pro TV, pregătește noi provocări și experiențe unice pentru vedetele care au acceptat să-și demonstreze îndeletnicirile în gospodărie, în vederea obținerii titlului de cel mai bun gospodar, care vine la pachet cu marele premiu. Noi vedete autohtone s-au pregătit temeinic pentru a face față cerințelor show-ului și s-au îmbarcat în ceea ce ar putea fi experiența vieții lor! Iată primii 6 concurenți care au spus „Da” provocării!

  • mihaela radulescu prezentatoare Ferma

    Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV! După ce s-a retras din juriul emisiunii "Românii au talent", loc ce a fost ocupat de Mihai Petre, Mihaela va avea un nou rol la postul de pe Pache Protopopescu. Aceasta a fost anunțată ca prezentatoare pentru "Ferma", varianta transformată a show-ului "Ferma Vedetelor".