Brigitte Năstase a dat lovitura! Cu ce post TV a bătut vedeta palma

brigitte-ferna.jpg

Iată cu ce post TV a semnat Brigitte Năstase!
Foto: Instagram

Noul sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”, denumit simplu „Ferma”, difuzat de Pro TV, pregătește noi provocări și experiențe unice pentru vedetele care au acceptat să-și demonstreze îndeletnicirile în gospodărie, în vederea obținerii titlului de cel mai bun gospodar, care vine la pachet cu marele premiu. Noi vedete autohtone s-au pregătit temeinic pentru a face față cerințelor show-ului și s-au îmbarcat în ceea ce ar putea fi experiența vieții lor! Iată primii 6 concurenți care au spus „Da” provocării!

După scandalurile de cuplu ce au culminat și cu un divorț de fostul tenismen Ilie Năstase, se pare că pentru Brigitte planetele s-au aliniat din nou! Pe lângă faptul că vedeta are în prezent o relație mai mult decât fericită cu actualul ei partener, Cornel Oană, cu care s-ar putea să ajungă în curând și în fața altarului, Brigitte va putea fi urmărită în curând și în cadrul sezonului cu numărul 4 de la „Ferma”.

brigitte-nastase-iubit-cornel-oana.jpg

Brigitte Năstase este fericită în prezent, alături de noul ei iubit, Cornel Oană
Foto Instagram

Fosta soție a lui Ilie Năstase se numără printre cei 18 noi concurenți, care vin cu forțe proaspete pentru a înfrunta provocările pregătite de noul sezon al îndrăgitei emisiuni, care va fi prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. 

Cine sunt primii 6 concurenți care intră în Ferma

18 concurenți au acceptat provocarea Fermei în 2019, iar Ioana Filimon, Otniela Sandu, Brigitte Năstase, Kamara, Silviu Țolu și Cătălin Moroșanu sunt primii șase concurenți pregătiți să înfrunte cele mai grele condiții, dar și foarte multe momente surprinzătoare! 

ioana-filimon-ferma-vedetelor.jpg

Ioana Filimon deține titlul de Miss România 2016
Foto: Pro TV

Ioana Filimon este fericita deținătoare a titlului Miss România 2016, fiind o fire plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, pregătită să-și demonstreze atuurile în cadrul emisiunii. În urmă cu câțiva ani, participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa de a se muta în București.

În spatele carierei de modelling este o tânără pasionată de mediul în care trăiește și de soluții sustenabile pentru viitor! Ioana a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului și spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații.

„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că  doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”, a susținut Ioana.

otniela-sandu-ferma-vedetelor.jpeg

Otniela Sandu a participat și în cadrul emisiunii „Supraviețuitorul”
Foto: Pro TV

Otniela Sandu, fosta concurentă a emisiunii „Supraviețuitorul”, este pregătită pentru o nouă experiență de viață. Otnielei îi place să alerge și să meargă cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simțit foarte mândră de ea a fost când a trecut de linia de finish a primului semimaraton, deși era rănită.

A avut un început în viață dificil, cu o problemă de sănătate care nu i-a permis să meargă și să aibă o copilărie normală până la vârsta de 4 ani. Apoi, și-a revenit și își petrece fiecare moment în mișcare. „Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că „băiatul lui”, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”, a declarat aceasta. 

brigitte-nastase-ferma.jpg

Brigitte Năstase vede participarea în competiție ca fiind „un nou început”
Foto: Pro TV

Pentru Brigitte Năstase, experiența de la Ferma reprezintă un nou început, și dorința de a demonstra tuturor este o femeie puternică și muncitoare. Aceasta susține că viața ei este o aventură continuă și că problemele au fost atrase de ea ca de un magnet.

Însă, ambiția și determinarea au făcut-o să treacă mereu peste orice obstacol, iar Ferma reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat: o femeie puternică. Este o femeie de business care se mândrește cu afacerile pe care le gestionează și are foarte multă încredere în ideile ei. „Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a explicat Brigitte. 

kamara-ferma.jpg

Kamara luptă pentru băiețelul său
Foto: Pro TV

Kamara este cunoscut de publicul din România ca fotbalist și cântăreț. Însă motivul pentru care participă la Ferma este unul strict personal. Este hotărât să câștige premiul pentru fiul său de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge. „Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera”, este motivația pentru care Kamara va face tot ce îi stă în putință pentru a face față cu brio probelor emisiunii. 

silviu-tolu-ferma.jpg

Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu, simte că paticiparea la emisiune este o bună modalitate de a petrece timp alături de prieteni și familie, acesta fiind mai mult timp plecat din țară
Foto: Pro TV

Silviu Țolu este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. El se iubește de ceva vreme cu Lili Sandu. „Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!”, a susținut modelul. 

catalin-morosanu-ferma.jpg

Cătălin Moroșanu, un împătimit al competițiilor tv
Foto: Pro TV

O altă surpriză plăcută pentru fanii concursurilor televizate, dar și cei ai sportului, este Cătălin Moroșanu, care întră în joc pentru a le demonstra tuturor de ceea ce este în stare. Pugilistul este un împătimit al competițiilor TV și este și unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România, însă nu multă lume știe despre Cătălin Moroșanu că a studiat dreptul.

Este ambițios, mereu disponibil să demonstreze că poate face orice și își dorește neapărat să ajungă în finala Ferma. Este pregătit pentru orice joc, fie că e vorba de probă fizică sau joc de culise. „Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții”, a spus acesta. 

Cum se va desfășura noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format!

 

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu prezentatoare Ferma

    Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV! După ce s-a retras din juriul emisiunii "Românii au talent", loc ce a fost ocupat de Mihai Petre, Mihaela va avea un nou rol la postul de pe Pache Protopopescu. Aceasta a fost anunțată ca prezentatoare pentru "Ferma", varianta transformată a show-ului "Ferma Vedetelor".

  • Brigitte Năstase a fost nevoită să se mute din casa în care a locuit cu Ilie, fostul tenismen spunându-i să-și facă bagajele și să părăsească vila, așa cum aceasta a mărturisit. Deși Brigitte are un nou iubit, petrecându-și chiar și vacanța alături de el, este încă vizibil afectată de relația eșuată dintre ea și Ilie, care, la rândul lui, și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Deși divorțul dintre cei doi încă nu a fost pronunțat, se pare că despărțirea este una definitivă, de această dată.