EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

dasdd.jpg

cornel gales blonda vacanta bulgaria
Cornel Galeș și șefa sa au petrecut Paștele în Bulgaria
fotografii: Click!

Viața merge mai departe pentru Cornel Galeș! Rămas văduv anul trecut, în martie, soțul regretatei Ileana Ciuculete și-a găsit fericirea în brațele șefei sale, cu care se plimbă și se distrează peste mări și țări de câteva luni bune.

Cornel Galeș (56 de ani) a reușit să treacă rapid de la tristețea unui parastas, la bucuria unei vacanțe. În martie, bărbatul dădea lucruri de pomană pentru ”Zânica”, iar trei săptămâni mai târziu își răsfața șefa la un resort de lux din Bulgaria.

12-13_vedete_ciuculete.jpg


Cornel și Ileana au fost căsătoriți 25 de ani. Moartea i-a despărțit pe 14 martie 2017

 

Sărbătorile Pascale i-au prins pe Cornel Galeș și șefa sa, cea despre care se spune că i-ar fi iubită, departe de casă, Mai exact, într-un resort de lux din Obzor, Bulgaria.

2.jpg

cornel gales blonda vacanta bulgaria
Galeș a făcut plajă în șort
fotografii: Click!

 

Un cititor Click!, care și-a petrecut Paștele în aceeași locație, i-a surprins pe cei doi în timp ce se bucurau de soare, la piscină. Doamna Vivi, șefa lui Cornel Galeș, afișa o formă fizică de invidiat. Blonda purta o ținută lejeră, compusă dintr-un maieuț vaporos și o pereche de blugi extrem de scurți, care îi puneau în valoare picioarele tonifiate. Nu lipseau ochelarii de soare, iar sandalele cu platforme îi alungeau și mai mult picioarele.

3.jpg

cornel gales blonda vacanta bulgaria
Cei doi păreau foarte apropiați
fotografii: Click!

 

Cornel și Viviana și-au făcut apariția la piscina hotelului, unde au petrecut aproape două ore. Galeș a profitat de soare și a rămas doar în boxeri, în timp ce blonda s-a întins pe șezlong îmbrăcată. Cei doi erau foarte veseli, iar Viviana râdea cu poftă la glumele lui Galeș.

4.jpg

cornel gales blonda vacanta bulgaria
Cei doi au petrecut la un resort de lux din Obzor, Bulgaria
fotografii: Click!

 

Nu este prima vacanță pentru cei doi. În ultimele luni, Cornel și Viviana au fost împreună în mai multe destinații. Cornel s-a angajat la o agenţie de turism de prestigiu, iar şefa lui este nimeni alta decât doamna blondă cu care a tot fost văzut.

Mai mult, bărbatul spune că aceste deplasări nu sunt neapărat vacanțe, ci infotripuri. "Info trip nu înseamnă neapărat concediu. Observaţiile ulterioare sunt de mare folos viitorilor turişti", a scris soţul regretatei artiste la descrierea unei fotografii în care apare alături de doamna Vivi în una dintre deplasări. Crăciunul l-a petrecut în India, la 25 de grade, alături de aceeași blondă.

5.jpg

cornel gales blonda vacanta bulgaria
Doamna Vivi și-a etalat picioarele tonifiate
fotografii: Click!

 

Fără să mai plece urechea la criticile și la jignirile mai mult sau mai puțin întemeiate, Cornel Galeș a confirmat pe contul său de Facebook că a început o nouă relație și a notat și data de când aceasta a fost oficializată: 8 septembrie, însă nu a specificat numele femeii.

Galeș a spus în repetate rânduri că nu are o relație cu șefa Viviana, însă pozele nu mint. Din iulie, de când a fost surprins prima dată în compania doamnei Viviana, Cornel Galeş a tot încercat să se eschiveze şi n-a recunoscut niciodată că ar avea o relaţie intimă cu şefa agenţiei de turism la care s-a angajat după moartea Ilenei Ciuculete.

Fotoreporterii Click! l-au surprins în ipostaza care îl ­contrazice total. Văduvul Ilenei Ciuculete a sărutat-o pe buze, în octombrie, pe şefa lui, chiar în faţa sediului agenţiei de turism la care lucrează.

g12-3-neata-foto-4-7-col.jpg

ileana ciuculete moarta gales
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cornel Galeş sărutându-se cu doamna Vivi
Foto: Mihai Ionescu

 

Nu ştim dacă relaţia dintre Galeş şi doamna Vivi se consumă de pe vremea când trăia Ileana Ciuculete, aşa cum au spus gurile rele, însă faptul că se iubesc nu mai poate fi contrazis.

Ileana Ciuculete a murit la 14 martie

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete l-a cunoscut pe Cornel Galeş în anii ’90. A fost dragoste la prima vedere, aşa că vreme de 25 de ani s-au iubit nebuneşte. La 14 martie însă, Ileana Ciuculete s-a stins pe patul de spital la vârsta de 64 de ani.

ileanaciuculete_1.jpg

ileana ciuculete moarta gales
Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară

 

Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Solista de muzică populară a mai fost căsătorită, iar din primul mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: pe Mugurel şi pe Cristi Sfetcu. Băieţii sunt supăraţi pe Cornel Galeş şi l-au chemat în instanţă, unde vor să fie tranşată lupta pe moştenire.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1