Mellina, despre efectele SURVIVOR: "M-am îngrășat 11 kg, în Dominicană". Cum arată solista acum

mellina.jpg

mellina trista
Mellina a suferit din cauza dereglărilor hormonale la Survivor
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Fanii reality-show-ului "Survivor-România", de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, au putut observa de-a lungul emisiunii transformarea solistei Mellina (34 de ani) și trecerea ei de la extaz, la agonie, în competiție.

Ne-am întâlnit cu Mellina zilele trecute și am aflat mai multe despre cum i s-a schimbat viața după Survivor. Mădălina Oana Dumitru, pe numele ei adevărat, ne-a vorbit și despre transformările fizice prin care a trecut.

mellina.png

Așa arăta Mellina acum
foto: Instagram

"M-am îngrășat 11 kilograme, acolo în Republica Dominicană, din cauza unui dezechilibru hormonal. Când m-am întors în țară am mai luat câteva kilograme. Și, spre bucuria mea, s-a îngrășat fiecare parte a corpului. Adică mi s-au mărit sânii fără să fac eu vreo operație estetică până în prezent. Experiența avută m-a schimbat foarte mult, acum sunt mult mai relaxată, mult mai liniștită. Mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu, trecând de la agonie, la extaz. În prima fază am slăbit foarte mult acolo, în așa hal încât am crezut că cercelul din buric o să mi cadă, pentru că nu mai avea pe ce sta. Mai atârna de o fărâmă de piele. Până în august mi-am luat vacanță și apoi voi intra în studioul de înregitrări", ne-a povestit Războinica Mellina, care a rezistat 3 luni în junglă.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

EXCLUSIV Mellina, probleme de sănătate după Survivor: „Am dereglări hormonale. M-am umflat toată”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul