Marius Țeicu împlinește vârsta de 74 de ani. Ce cuvinte duioase spune despre regretata lui fiică

13-v-2-col-marius-teicu-si-sotia.jpg

marius teicu
Rodica şi Marius Ţeicu, anul trecut, la o lansare de la Magazinul Muzica
foto: Click!

Marius Țeicu și soția lui, Rodica, au trecut prin cea mai mare dramă a vieții după moartea unicului copil, Patricia. Fata compozitorului Marius Ţeicu a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie și a pierdut lupta cu boala la vârsta de 41 de ani. Marius Țeicu a rămas cu sufletul sfâșiat, dar ceea ce l-a ajutat să meargă mai departe a fost marea pasiunea a lui: muzica. Celebrul compozitor a început să fie tot mai prezent la lansări discografice.

Marius Țeicu împlinește azi, 9 mai, vârsta de 74 de ani. Celebrul compozitor, care făcea furori în Epoca de Aur cu melodiile lui superbe, a trecut prin cea mai mare dramă a vieții când și-a pierdut fata, acum doi ani, pe 2 august 2017. Patricia Ţeicu a fost diagnosticată în 2015 cu o formă rară de leucemie și a pierdut lupta cu boala la vârsta de 41 de ani.

marius-teicu-la-magazinul-muzica-lansare-de-disc.jpg

marius teicu
Așa arată Marius Țeicu la 74 de ani
foto: Sever Gheorghe

Fiica lui Marius Țeicu a lăsat în urmă doi copii minori și un soț îndurerat

Fata compozitorului Marius Ţeicu a lăsat în urmă o familie îndurerată: părinţii, soţul şi doi copii: Andrei (11 ani) şi Casandra (8 ani), care o vor păstra mereu în inimile lor. Acel moment i-a provocat o imensă durere celebrului compozitor, însă acesta a reuşit să-şi găsească un refugiu în meseria pe care o practică cu succes de peste jumătate de secol. Pe data de 23 mai a lansat trei albume „Best Of” la Magazinul Muzica din Capitală: „Să ne reamintim” şi „Trăiesc” (albume cu melodii compuse de Marius Ţeicu şi interpretate de Angela Similea) și „Refrene de aur”, volumele 1 şi 2 (compozitor: Marius Ţeicu, interpretări: Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Marina Voica, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Loredana Groza, Monica Anghel, Oana Sârbu, Aurelian Andreescu, Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabiţă, Aurelian Temişan). Ulterior, a mai participat și la lansările mai multor colegi de breaslă.

2-act-1-4col-marius-teicu-patricia.jpg

Marius Țeicu și-a pierdut fiica pe 2 august 2017

Marius Țeicu: „Am o responsabilitate enormă față de nepoții mei”

Nepoţii și cântecele l-au mai ajutat să-şi mai aline durerea. „Am trecut printr-o perioadă delicată. Mă simt obosit, dar există această responsabilitate enormă pentru că îi am pe aceşti doi nepoţi care în afară de tatăl lor au nevoie şi de bunici. Faptul că ei există contează foarte mult pentru  mine, deşi s-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată. Îi am pe ei doi, pe soţia mea alături şi asta mă ajută foarte mult să depăşesc totul. O simt aproape pe fiica mea, Patricia, însă nu aş vrea să mai vorbesc despre ea pentru că îmi face mult rău”, a declarat, pentru Click!, Marius Ţeicu.

Citește și:

Marius Ţeicu: «Nepoţii şi soţia m-au ajutat să depăşesc totul»

Soţul Patriciei Ţeicu, topit de dor. Ce gest a făcut după ce şi-a îngropat soţia

 

Loading...

Citește și