Soţul Patriciei Ţeicu, topit de dor. Ce gest a făcut după ce şi-a îngropat soţia

patricia_2.jpg

Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, sotul Patriciei Teicu
Adi Rădulescu şi Patricia Ţeicu au avut o căsnicie fericită
foto: arhivă personală

Au rămas cu durerea după ce, pe 4 august, şi-au îngropat soţia şi fiica. Actorul Adi Rădulescu, soţul Patriciei, Marius şi Rodica Ţeicu, părinţii greu încercaţi, fac tot posibilul să meargă înainte pentru micuţii care au rămas orfani de mamă, Andrei (10 ani) și Casandra (7 ani).

Pe 2 august, Marius Ţeicu, cel mai iubit compozitor din România, a rămas fără frumoasa lui fiică, Patricia Ţeicu, care a pierdut lupta cu leucemia, la doar 41 de ani. Şi mai amar este faptul că îi împlinise pe 29 iulie, pe patul de spital de la Fundeni, unde a luptat cu boala până în ultima clipă. Un munte de durere, dar şi de resemnare, Marius Ţeicu şi-a găsit cu greu cuvintele în ziua înmomântării. “În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viața mea, acum cred că e cel mai greu moment… când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza. Zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei. Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite… cu o boală ca asta nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiați”, a spus Marius Țeicu, cu lacrimi în ochi.

Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, sotul Patriciei TeicuZoom
Aceasta este superba fotografie cu Patricia, pe care soţul ei a pus-o pe Facebook
foto: arhivă personală

Pe 15 august, de Sfânta Maria, de ziua onomastică, Marius Ţeicu a găsit putere să le răspundă fanilor virtuali, de pe Facebook, care i-au urat la mulţi ani. Şi ginerele lui, actorul Adi Rădulescu, şi-a exprimat durerea pe Facebook, dar nu prin cuvinte, ci printr-un gest emoţionant, plin de însemnătate. Şi-a schimbat fotografia de profil cu una în care apărea alături de regratata lui soţie, Patricia. În poză, cei doi par suflete-gemene, sunt îmbrăcaţi aproape la fel şi împart un suc, cu două paie şi cu priviri complice. Fotografia de copertă este şi mai sugestivă. În imagine, Patricia apare îmbrăcată în alb, ca un înger, la malul mării, simbol al nemărginirii. "Zeiţa frumuseţii, blândeţii, bunătăţii", i-a scris o prietenă, impresionată de fotografia cu Patricia.

loading...
Loading...

Citește și