Mario Fresh, eliminat de la "Exatlon". Iubitul fiicei Andreei Esca a părăsit concursul în lacrimi

mario_fresh.jpg

mario fresh
Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon
Foto: captură video Kanal D

Una dintre cele mai emoţionate eliminări de la Exatlon (Kanal d) s-a produs marţi seară. Mario Fresh, din echipa "Faimoşilor", a pierdut duelul şi a fost nevoit să-şi facă bagajele şi să revină în România. Cântăreţul şi-a lăsat colegii în lacrimi şi nici el nu a reuşit să-şi controleze plânsul

Faimoșii au intrat la duel după ce au pierdut în fața Războinicilor jocul de protecție. Lupta s-a tranşat întrat Giubi, după ce a fost nominalizat de echipă, și Mario Fresh, concurentul care a avut cel mai mic procent. Cel din urmă a pierdut duelul, iar acest lucru i-a adus eliminarea din concurs.

mario_fresh_exatlon.jpg

mario fresh exatlon
Mario Fresh a fost copleşit de emoţii la plecarea din Republica Dominicană
Foto: captură video Kanal D
 

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult”, a spus Mario.

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh iubitei lui Alexia

Pe măsură ce îşi lua rămas bun de la colegi, cu lacrimi în ochi, Mario a fost copleşit de emoţii. 

„Stai să îmi revin. Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor”, a mai spus el. 

Mario fresh a părăsit competiţia dar nu înainte de a cânta imnul Faimoşilor. Cântăreţul se iubeşte cu Alexia Eram, fiica ştiristei Pro Tv Andreea Esca.  

 

Citeşte şi:

 

Mario Fresh are numai cuvinte de laudă pentru Andreea Esca! Iată cum a caracterizat-o

Ce gest frumos a făcut Mario Fresh pentru Alexia Eram! „Te iubesc, Mario!”

 

Loading...

Citește și