Maria și Traian Băsescu s-au dat peste cap să-și răsfețe nepotul de ziua lui

traian_basescu_nepot.jpg

traian basescu traian junior
Traian Băsescu este foarte apropiat de nepoțelul care-i poartă numele
Foto: arhivă personală

A fost petrecere mare în familia fostului președinte Traian Băsescu. Fiica lui cea mică, Elena, l-a aniversat pe băiatul ei, Traian jr, care joi, 31 ianuarie, a împlinit patru ani.

Alături de micuţul cu ochi albaștri s-au aflat ambii părinţi, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu şi în acte. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au divorţat în 2016, dar au rămas în relaţii amiabile de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Sărbătoritul a fost foarte încântat de tortul decorat cu personajul său preferat, supereroul Batman, dar și cadourile primite. ”Vedetă” printre daruri a fost mașina de poliție pe care a primit-o de la bunicul său, Traian Băsescu, și în care s-a distrat alături de surioarele sale.

traian_basescu_nepot.jpg

traian basescu traian junior
Fostul președinte i-a cumpărat nepotului o mașină de poliție
Foto: arhivă personală

Dar să nu credeți că a fost ușor pentru cei doi bunici să aleagă un cadou pentru nepotul lor. Cu două zile înainte marele eveniment, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Maria Băsescu la shopping, după cadouri. Trei ore a stat soția lui Traian Băsescu la un mall din Nordul Capitalei, după care, angajatul SPP a ajutat-o să pună pungile în portbagajul mașinii.

maria-basescu.jpg

maria basescu
Cu două zile înainte de ziua nepotului, Maria Băsescu a luat mall-urile la pas
foto: Mihai Ionescu

spp-maria-basescu.jpg

maria basescu spp
Angajatul SPP a îndesat cadourile în portbagaj
foto: Mihai Ionescu

Petrecerea organizată pentru Traian jr. a demonstrat încă o dată că Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se înţeleg mai bine divorţati decât în ultimii ani de căsnicie. Cei doi chiar au fost surprinşi râzând, după momentele de încuntare prin care au trecut cu puţin timp înainte să divorţeze. Aniversarea juniorului a fost din nou un prilej în care cei doi foşti soţi au fost împreună şi au reuşit să discute ca doi adulţi.

familia_basescu_zi_de_nastere.jpg

familia basescu
Traian Junior a fost sărbătorit în familie
Foto: arhivă personală

 

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais (5 ani şi 5 luni) și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a spus Bogdan Ionescu pentru Click!. După divorţ, Elena Băsescu şi-a refăcut viaţa amoroasă cu Cătălin Gheorghe, cu care o are pe micuţa Anastasia.

Loading...

Citește și

  • Fosta Primă Doamnă a ţării este o bunică împlinită şi îşi petrece mare parte din timp cu cei patru nepoţi. Pe cei mari îi ia cu ea şi la cumpărături, iar la ultima ieşire în oraş, Maria Băsescu a fost însoţită şi de iubitul Elenei, semn că tinerelul Cătălin Gheorghe, poreclit Tomată, a reuşit să-i intre în graţii.

  • Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurele ei momente de relaxare sunt la sala de sport sau la salonul de înfrumusețare, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! îți arată cum se desfășoară o zi din viața mezinei fostului președinte al României.

  • maria basescu

    A fost timp de un deceniu Prima Doamnă a României, între anii 2004-2014, perioadă în care soțul ei, Traian Băsescu, a fost președintele României. Maria Băsescu a rămas o prezență discretă, activitățile ei preferate fiind cele de mamă și de gospodină. Așa am întâlnit-o și noi, la cumpărături, fără însoțitor, umplând coșul de Sărbători, ca tot omul. Angajatul SPP a așteptat-o în parcare.

  • traian basescu familie nepoti

    E limpede ca lumina zilei că lui Traian Băsescu îi plac copiii, iar rolul se bunic i se potrivește mănușă. La primul Crăciun al Anastasiei, nepoțica pe care fiica lui cea mică a adus-o pe lume în urmă cu aproximativ 7 luni, fostul președinte a venit încărcat de cadouri.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1