Maria Marinescu, poze rare din vacanțele exotice cu Alin Petrache. Ce fericiți sunt în familia cu cinci copii

maria-si-alin-pupic.jpg

maria si alin pupic
Maria și Alin, pe plajă, în Filipine
Sursă foto: Arhivă personală

Designerul vestimentar Maria Marinescu (42) și Alin Petrache au o familie mare și fericită. Părinții a cinci copii, cei doi îmbină cu succes profesia cu o viață personală împlinită, iar recent Maria a devenit mult mai activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii fotografii și impresii.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în 2016 și au împreună un cămin în care nu este liniște niciodată. Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de aproape patru ani. 

maria-si-alin-2.jpg

Maria Marinescu și Alin Petrache sunt părinții a cinci copii
Sursă foto: Arhivă personală

Recent, Maria Marinescu a devenit foarte activă în mediul online, acolo unde încarcă fotografii, distribuie clipuri video de acasă și din oraș și răspunde întrebărilor primite din partea fanilor. Unul dintre ei a provocat-o să facă publice fotografii din vacanța preferată, iar Maria a scos din arhivă niște imagini dintr-o escapdă exotică din Filipine. În cadre, apare ea alături de cel care i-a readus fericirea pe chip, Alin Petrache. În altele, cei doi soți sunt alături de patru dintre cei cinci copii ai familiei.

cu-familia-maria.jpg

familia
Maria și Alin, în vacanță cu patru dintre copii
Sursă foto: Arhivă personală

Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Maria Marinescu care are același tonus bun și un zâmbet molipsitor. Îmbrăcată într-un costum de baie mic, Maria a demonstat că este adepta unui stil de viață sănătos și, este probabil, ca nici antrenamentele la sala de sport să nu îi fie străine. 

maria-si-alin-plaja.jpg

maria si alin pe plaja
Maria și Alin sunt căsătoriți din 2016
Sursă foto: Arhivă personală

Într-un interviu acordat Click! în urmă cu aproximativ un an, Maria vorbea despre cum face față provocărilor pe care i le scoate în cale rolul de mamă a cinci copii. “Băieții sunt diferiți. Cu Levin nici nu am simțit că sunt mamă, era foarte liniștit. În schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu știu cu cine seamănă, e foarte agitat. Trebuie să stai tot timpul după el, să nu facă vreo trăznaie, ba sparge ceva, ba pocnește”, declara la acea vreme Maria.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • maria marinescu si alin petrache

    Maria Marinescu a devenit mai mult mamă și mai puțin persoană mondenă. Nu a renunțat la cariera de designer vestimentar, ba chiar a venit puternic din urmă, cu o colecție dedicată celor mici. Copiii o inspiră în tot ceea ce face, dar iată că îi mai fac și zile fripte, așa cum, cu umor, recunoaște ea însăși.

  • maria marinescu insarcinata 4 luni

    Prima aniversare a fiului Mariei Marinescu şi a lui Alin Petrache a fost un prilej de mare bucurie în familia creatoarei de modă. Micuţul Iacob a împlinit un an marţi (15 ianuarie) şi este un bebeluş foarte simpatic, care îi seamănă leit tatălui său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1